TurkNet'in Pintipanda'nın evine 10 Gbps altyapı döşemesi

TurkNet fiber teknik servisiyim. Dediğin dogru ve geliştiriliyor bölgesel filberler başladı 1 seneye kalma İstanbul'un birçok yerinde aktif olacak.

Şişli'ye ne zaman fiber altyapıları gelecek kuştepe'de oturuyorum ve buraya bile Türk Telekom'un fiber interneti ve Kablonet'in Coax kabloyla verdiği altyapı mevcut.

Arkadaşım Türknet dediğin firma halka hizmet verip zevkten dört köşe yapayım diye kurulmuş bir firma değil. Her firma gibi kar amacı güden bir firma. Böyle birşeyden yakınmak biraz saçma.

Vallahi hocam aylardır internetimin hız düşüklüğü sorunu için Türk Telekom'u rahatsız ettim adamlar psikolojimi bozdular :) adama ping var oyun oynayamıyorum diyorum ping bir arıza sorun olmadığı için bir şey yapamıyoruz diyor en sonunda küfür ettim kapattım suratlarına :)
Hiç sorma hocam, arıyorum böyle böyle hızımda hatırı sayılır bir düşüklük var nedir bu diye kadın teknik bir sıkıntı göremiyorum diyor başka arızanız varsa arayın...

TR, İstanbul'dan oluşuyor bugün de anlamış olduk. :) Türk Telekom devam.
Dostum adam yayıncı ve böyle bir kıyak yapmışlar. Kaldı ki TürkNet haricinde böyle bir kıyak yapan İSS yok. Ciddiyim yok.

TürkNet, Jahrein gibi yayıncılara bile internet çekti. Tanınmak istiyorlar ve mantıklı bir hamle.

Onun haricinde TR'de internet sektörü her ne kadar rezalet olsa da son 5 senede ciddi altyapı geliştirmeleri yapıldı. KabloNet, TürkNet Gigafiber ve YAPA, TT fiber, Turkcell fiber, Vodafone fiber gibi birçok İSS gelişim gösterdi.

Yeterli mi, tabii ki değil. Fakat fiber yavaş da olsa yayılıyor.

Dostum adam yayıncı ve böyle bir kıyak yapmışlar. Kaldı ki TürkNet haricinde böyle bir kıyak yapan İSS yok. Ciddiyim yok.

TürkNet, Jahrein gibi yayıncılara bile internet çekti. Tanınmak istiyorlar ve mantıklı bir hamle.

Onun haricinde TR'de internet sektörü her ne kadar rezalet olsa da son 5 senede ciddi altyapı geliştirmeleri yapıldı. KabloNet, TürkNet Gigafiber ve YAPA, TT fiber, Turkcell fiber, Vodafone fiber gibi birçok İSS gelişim gösterdi.

Yeterli mi, tabii ki değil. Fakat fiber yavaş da olsa yayılıyor.
Kardeşim adamlar yararlansın tabii ki adamların ekmek teknesi ora. Tabii ki böyle bir şeye ihtiyaçları var. Bunu niye hep sürekli Türknet yapıyor? Aynı Türknet'in hizmet kalitesi diğer insanlarda neden farklı?
Burda ben yayıncılara kesinlikle bir şey demiyorum yanlış anlaşılmasın.

Kardeşim adamlar yararlansın tabii ki adamların ekmek teknesi ora. Tabii ki böyle bir şeye ihtiyaçları var. Bunu niye hep sürekli Türknet yapıyor? Aynı Türknet'in hizmet kalitesi diğer insanlarda neden farklı?
Burda ben yayıncılara kesinlikle bir şey demiyorum yanlış anlaşılmasın.
TurkNet yapmasa başkası yapacak. TurkNet hayır derneği mi de reklam yapmayacak? Hem TurkNet in yaptığını nereden biliyorsun, belki yayıncı adam kendi çağırdı bana altyapımı döşeyin reklamınızı yapayım diye?

TurkNet fiber teknik servisiyim. Dediğin dogru ve geliştiriliyor bölgesel filberler başladı 1 seneye kalma İstanbul'un birçok yerinde aktif olacak.
Hocam Ankara'ya ne zaman gelecek GigaFiber? Yeni bir binaya taşınmayı düşünüyoruz. Yeni binalar gelme olasılığı daha yüksek sanırım?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı