TurkNet'in vasatlığı

169 ödüyordum bir anda 249'a cektiler. Be nde çözümü baska bir internet saglayicisina gecmekle buldum. Ayni hizi 105 TL'ye alıyorum şimdi. Altyapiniz Türk Telekom'sa TurkNet'te durmanin anlamı yok.

Hocam hangi operatöre geçtiniz? Ocak ayında 169TL'ye TurkNet'li oldum nisan ayı itibaren 249TL oluyor.

Müşteri hizmetlerinin ve güya "uzman ekiplerinin" sizi sallamaması enteresan bir seviyede. Ben de çok kez paket kaybı sorunumu onlara anlatmaya çalıştım fakat saçma sapan şeyler söyleyerek beni geçiştirdiler. Her defasında konuyu araştırıp geri döneceklerini söylüyorlar ama tabii ki de hiçbir şey olmuyor. Yakın zamanda TurkNet'i iptal ettireceğim. Şimdilik Millenicom doğru tercih olacak gibi duruyor fakat yine de karşılaştırma yapmaya devam ediyorum.

Tamamiyle hak veriyorum bende bu ayı tamamlayıp ayrılıcam 1 kere olsun söyledikleri upload ve download ı vermediler arayıp sorunu ileteyim diyorsun ulaşmak imkansız tek iyi tarafı ucuz olmasıydı onuda son fiyat güncellemesiyle bitirdiler

TurkNet 250 liraya çıkardı 75Mbps olan paketini kullanıyordum ama sabit 40-50 arası bile veremiyorlardi 250 TL'ye Kablonet'e geçtim en azından iki sene vereceğim parayı biliyorum 100Mbps download 20Mbps upload alıyorum bu kadar zaman TurkNet gibi bir sağlayıcı da internet kesintileri ve pingli süreçten sonra kışın alınan sucuk dus gibi rahatlattı TurkNet pişmanlıktir- ek olarak her zaman mahallemizde yoğunluk var deyip sizle iki dakika ilgilenmezler 3 ışık yanar internet yanmazsa bizden kaynaklı derler gece sadece internet ışığı yanmaz ve tüm gecen mafolur dolaylı yoldan sorunun kendi olduklarını bile kabul ediyorlar- pişmanlik.

Valla 1 2 ve 3. Maddeler birebir aynı bende de. Bıraktım superonline a geçtim. Turknetin Olmadığını iddia ettikleri fiber altyapısı ile 200mbit 260tl ye anlaştım ve aşırı kararli bi internet alıyorum akşam sabah aynı hız. Turknette 70mbit yazıyordu ama 45 i geçmiyordu hiç. Ayrıca eve bağlatmaya kabloya falan hicbirseye para ödemedim.

Millenicomda her 2 yada 3 ay bı artış yapıyor ilk zamnalar zam yok ama

Apartmanımda ikisinin de altyapısı var fakat dairemde sadece Superonline fiber kablosu mevcut. Şu anda kullandığım ise telefon hattından VDSL2 TurkNet.
TurkNet'in sponsorluk adı altında yayıncılara YouTube kanallarına sunucu interneti kurup bu konuda röportaj, reklam ve tanıtım yapan bilumum internet ünlüsü insanlarla iş birliği yaparken tabii ki Win-Win politikasında ilerliyor. Örnek olarak yayıncı Jahrein'i verebiliriz. Ama ite ot ata et vererek ne kadar müşteri kazanabilir?
Bundan daha önemlisi, aileyiz diyen fenomenler ve kanallar daha fazla kazanacağız diyerek et veren eli ısırmamaya devam mı edecekler? Yoksa bir ürünü, markayı tanıtırken kötü yanlarından da bahsetmeyi hatırlayacaklar mı?

Hocam ben de eskiden Superonline kullanıcısıydım internetimden çok memnundum. Kasam ile modem arasında çok mesafe vardı. Modemin yerini değiştirtmek istedim Ethernet'le bağlanmak için. Fakat kablo kısaydı. Ek olarak para istediklerinde zaten taahhüdüm bitti deyip TurkNet'e geçmiştim, pişmanım...

Son düzenleme:
Geçen ayda gigafiber altyapımız geldi. tahhuut bitmesine 1 yıl kaldı. Sizce turknete geçmeli miyim?

Her kelimesine kadar haklı bir yorum. Okuyup tatmin olmayan varsa deneyimleyip öğrenebilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…