TurkNet'te 100 Mbps internette hız 3 Mbps oluyor

Ali Kayrak

Hectopat
Daha fazla  
Normalde satın aldığım paket 100 mbps ve aklıma hız testi yapmak geldi normalde 15 vs. alıyordum(Wi-Fi ile bağlandığım için o kadar azdır dedim)Ethernet kablosu alıp taktığımda gene 15 Mbps veriyordu ve şu an güncel bir test yapmaya kalktığımda 3 Mbps internet veriyor bu nedir arkadaşlar destek kaydında 2 gün bekleyin Türk Telekom'a söyledik diyorlar.
Speedtest Custom - Test your internet speeds (hız testi sonucum)

Arkadaşlar şu an 9Mbps oldu ama bir sorum olacak Wi-Fi ile bağlandığımda 15 Mbps alıyorum ama Ethernet'le bağlanınca 9-10 Mbps arası alıyorum ve 2 farklı Ethernet girişine taktım (Dark USB Ethernet 1000MBPS destekli ve laptoptaki Ethernet girişine) Wi-Fi ile neden daha fazla geliyor ve Ethernet kablosu CAT 6.

Son düzenleyen: Moderatör:
Normalde satın aldığım paket 100 mbps ve aklıma hız testi yapmak geldi normalde 15 vs. alıyordum(Wi-Fi ile bağlandığım için o kadar azdır dedim)Ethernet kablosu alıp taktığımda gene 15 Mbps veriyordu ve şu an güncel bir test yapmaya kalktığımda 3 Mbps internet veriyor bu nedir arkadaşlar destek kaydında 2 gün bekleyin Türk Telekom'a söyledik diyorlar.
Speedtest Custom - Test your internet speeds (hız testi sonucum)

Arkadaşlar şu an 9Mbps oldu ama bir sorum olacak Wi-Fi ile bağlandığımda 15 Mbps alıyorum ama Ethernet'le bağlanınca 9-10 Mbps arası alıyorum ve 2 farklı Ethernet girişine taktım (Dark USB Ethernet 1000MBPS destekli ve laptoptaki Ethernet girişine) Wi-Fi ile neden daha fazla geliyor ve Ethernet kablosu CAT 6.
Kayıt numaranızı yazabilirseniz arıza sürecinizi inceleyebiliriz.

Kayıtların genel çözüm süreci 3 iş günüdür. Altyapınıza göre daha kısa veya daha uzun da olabilir. Gelişmelerden sizleri haberdar ediyoruz.

Teşekkürler şu an internet hızım çok kötü olduğundan bilgisayarımı kullanamıyorum gibi bir şey ve sorum olacak Ethernet'le neden daha yavaş hız alıyorum Wi-Fi'ya göre?

Modem arayuzunde gosterilen dsl baglanti hizi nedir? Belki bilgisayara gelmeden once basliyordur sorun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı