Y YasirHoca Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 2.054 Makaleler 5 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2022 #11 TurkNet Destek Ayşegül dedi: Sorunun giderildiği bilgisi verilmiş ama tekrar kontrol etme şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... Akşama deneyip size bilgi vereceğim. 15'er dk arayla 3 test yapıp sonuçları göndermem istendi.
TurkNet Destek Ayşegül dedi: Sorunun giderildiği bilgisi verilmiş ama tekrar kontrol etme şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... Akşama deneyip size bilgi vereceğim. 15'er dk arayla 3 test yapıp sonuçları göndermem istendi.
TurkNet Destek Ayşegül TurkNet Katılım 22 Kasım 2021 Mesajlar 5.135 Çözümler 120 Daha fazla Cinsiyet Kadın 21 Ekim 2022 #12 YasirHoca dedi: Akşama deneyip size bilgi vereceğim. 15'er dk arayla 3 test yapıp sonuçları göndermem istendi. Genişletmek için tıkla... Bilgi vermeniz durumunda bende net uzmanımız ile görüşeceğim.
YasirHoca dedi: Akşama deneyip size bilgi vereceğim. 15'er dk arayla 3 test yapıp sonuçları göndermem istendi. Genişletmek için tıkla... Bilgi vermeniz durumunda bende net uzmanımız ile görüşeceğim.
E erenrxx Hectopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2022 #13 TurkNet Destek Ayşegül dedi: Sorunun giderildiği bilgisi verilmiş ama tekrar kontrol etme şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... TurkNet Destek Ayşegül dedi: Fiber ekibimize hattınızı kontrol etmeleri için önceliğinizi ilettim. Sizinle iletişime geçecekler. Merhaba, bölgenizdeki çalışma tamamlandıktan sonra sorununuz devam ederse bilgi verir misiniz? Genişletmek için tıkla... benim sorunum hala düzelmedi ve şimdi de daha fazla düşmeye başladı 2 haneli downloadlar görmeye başladım akabinde ping değerleri de arttı
TurkNet Destek Ayşegül dedi: Sorunun giderildiği bilgisi verilmiş ama tekrar kontrol etme şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... TurkNet Destek Ayşegül dedi: Fiber ekibimize hattınızı kontrol etmeleri için önceliğinizi ilettim. Sizinle iletişime geçecekler. Merhaba, bölgenizdeki çalışma tamamlandıktan sonra sorununuz devam ederse bilgi verir misiniz? Genişletmek için tıkla... benim sorunum hala düzelmedi ve şimdi de daha fazla düşmeye başladı 2 haneli downloadlar görmeye başladım akabinde ping değerleri de arttı
TurkNet Destek Ayşegül TurkNet Katılım 22 Kasım 2021 Mesajlar 5.135 Çözümler 120 Daha fazla Cinsiyet Kadın 21 Ekim 2022 #14 erenrxx dedi: benim sorunum hala düzelmedi ve şimdi de daha fazla düşmeye başladı 2 haneli downloadlar görmeye başladım akabinde ping değerleri de arttı Genişletmek için tıkla... Merhaba, uzmanımız en kısa süre içinde ekiplerin sizinle iletişime geçeceğini iletti.
erenrxx dedi: benim sorunum hala düzelmedi ve şimdi de daha fazla düşmeye başladı 2 haneli downloadlar görmeye başladım akabinde ping değerleri de arttı Genişletmek için tıkla... Merhaba, uzmanımız en kısa süre içinde ekiplerin sizinle iletişime geçeceğini iletti.