TurkNet'te 2000 ping oluyor

Anlam veremiyorum bende şefim, kısmende olsa problem çözüldü gibi ama halen yüksek seyrediyor değerler. Normal günlerde 45 ms'in üstüne çıkmazdı pingim. Çözülmez bir yola girersek ona göre artık bizde oyunu mu bırakırız yoksa başka internet sağlayıcı mı bakarız rotamızı oluşturacağız bakalım
Eki Görüntüle 1372423

kafayı yersin düşeceğine çıkıyor Ayşegül hanımda yalan oldu :)

başlığın 6000 olarak düzenlenmesini rica ediyorum 😅
Az önce ttkom saha ekibinden bir arkadaş benimle telefondan iletişime geçti ve ping sorununun bölgemizde ki altyapının bu hızı desteklemediğinden kaynaklandığını söyledi. Alt yapının bu bölgede max 51 mbiti desteklediğini daha üst hızlarda ping , kopma vs sorunlarının yaşandığını ve sorunu çözmek içinde TurkNet'i arayıp bağlantımın 51mbite sabitlenmesini istediğimi belirtmemi söyledi.
100 mbit parası ödeyip bağlantıyı 50mbit ile sınırlamak adil ve etik bir ticaret değil. Sanırım ex aşkıma geri dönüş yapacağım
Az kaldı arkadaşlar yakında her hane kendi uydusunu kendisi fırlatsın uzaya derlerse şaşırmam, bunların aldığı paranın hakkını vereceği yok anlaşıldı.

Al birisini vur ötekisine..
Merhabalar, öncelikle altyapının desteklediği maksimum hızı sabit fiyattan müşterilerimize sunuyoruz. Paket ve fiyat ayrımı olmadığını belirtmek isterim. Altyapınızın desteklediği maksimum hızları alabilmek ve bu hızları verimli kullanabilmek birçok etkene bağlıdır. Bu etkenlerden tamamı bir araya gelmez ise ping ve performans sorunları yaşanabilir. Bu sebeple çoğu durumda hızı düşürmek & sabitlemek sorunlara çözüm olabilir. Şeffaflık Raporu üzerinden bölgenizde alabileceğiniz ping değerlerine göz atabilirsiniz. Bu değerler birçok etkene ve oyun sunucusuna bağlı olarak değişiklik gösterebilir.

Anlam veremiyorum bende şefim, kısmende olsa problem çözüldü gibi ama halen yüksek seyrediyor değerler. Normal günlerde 45 ms'in üstüne çıkmazdı pingim. Çözülmez bir yola girersek ona göre artık bizde oyunu mu bırakırız yoksa başka internet sağlayıcı mı bakarız rotamızı oluşturacağız bakalım
Eki Görüntüle 1372423

kafayı yersin düşeceğine çıkıyor Ayşegül hanımda yalan oldu :)

başlığın 6000 olarak düzenlenmesini rica ediyorum 😅
Az önce ttkom saha ekibinden bir arkadaş benimle telefondan iletişime geçti ve ping sorununun bölgemizde ki altyapının bu hızı desteklemediğinden kaynaklandığını söyledi. Alt yapının bu bölgede max 51 mbiti desteklediğini daha üst hızlarda ping , kopma vs sorunlarının yaşandığını ve sorunu çözmek içinde TurkNet'i arayıp bağlantımın 51mbite sabitlenmesini istediğimi belirtmemi söyledi.
100 mbit parası ödeyip bağlantıyı 50mbit ile sınırlamak adil ve etik bir ticaret değil. Sanırım ex aşkıma geri dönüş yapacağım
Az kaldı arkadaşlar yakında her hane kendi uydusunu kendisi fırlatsın uzaya derlerse şaşırmam, bunların aldığı paranın hakkını vereceği yok anlaşıldı.

Al birisini vur ötekisine..
Önce hat değerlerinizi atar mısınız? Sorununuz Türknet kaynaklı, net. Neden bu kadar emin konuşuyorum? Çünkü attığınız fotoğrafta değerler 0'a düşüyor, ben Vodafone'de iken aynı bu sorunu yaşıyordum. Hız, altyapı desteği ile alakası yok. Çözüm bulamadılar, taahhüt bitince Netspeed'e geçtim. Şu anda bir sorun yok inşallah da olmaz bakalım.

Tracert testi, pingplotter testi gibi şeyler yapın PUBG sunucularına. Başka IP adreslerine de test yapın. Ama Türknet'in düzelteceğini düşünüyorum.

Hız 50 mbite sabitlendi sorun ortadan kalktı.. Altyapı bana gelen 75mbit hızı kaldırmıyormuş. Ttkom saha görevlisi haklı çıktı. Aklınızda olsun böyle bir problemle karşılaşırsanız hızı düşürtmeyi deneyin. 24 saatliğine hızı 50'ye sabitleyip test ettik ve sonra kalıcı olarak bu hızda kalmasına onay verdim. Söz konusu koşullarda başka alternatif yok gibi ne yapayım mahalleyi kazdırıp kabloları mı değiştireyim ?.. Her sene başında altyapı yatırımları yapılıyormuş. TurkNet müşteri temsilcisi Oğuz Beyin verdiği bilgiler doğrultusunda çekiliş bize çıkarsa belki seneye altyapı restorasyonu yapılır ve 100mbit kullanabilirmişim :/ , konu kilitlenebilir zahmet verdim herkese teşekkürler..

Degistirmeseydin keske herseyin fazlasi zaradir turktelekom bence iyi ben her oyunda 30 ms alti hatta 20 ms alti aliyorum alt yapi gucsuzde olabilir bencesiz yine turk telekoma gecin :)

Hız 50 mbite sabitlendi sorun ortadan kalktı.. Altyapı bana gelen 75mbit hızı kaldırmıyormuş. Ttkom saha görevlisi haklı çıktı. Aklınızda olsun böyle bir problemle karşılaşırsanız hızı düşürtmeyi deneyin. 24 saatliğine hızı 50'ye sabitleyip test ettik ve sonra kalıcı olarak bu hızda kalmasına onay verdim. Söz konusu koşullarda başka alternatif yok gibi ne yapayım mahalleyi kazdırıp kabloları mı değiştireyim ?.. Her sene başında altyapı yatırımları yapılıyormuş. TurkNet müşteri temsilcisi Oğuz Beyin verdiği bilgiler doğrultusunda çekiliş bize çıkarsa belki seneye altyapı restorasyonu yapılır ve 100mbit kullanabilirmişim :/ , konu kilitlenebilir zahmet verdim herkese teşekkürler..
Sorunun çözülmüş olmasına sevindim. Keyifli kullanımlar diliyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı