TurkNet'te 21 ms sabit ping

Hmmmçç

Hectopat
Daha fazla  
Ben Adana/Kozan'da oturuyorum eskiden Türk Telekom(16 download) kullanıyordum 19 ms falan alıyordum TurkNet'e geçtim 21 ms sabit arkada biri bir şey indirsin veya film izlesin yine artmıyor, sorun nedir? GPON'dan mı kaynaklı acaba bir kere daha oldu da düzelmişti.

Dosya Ekleri

• sd.PNG
    20,7 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleyen: Moderatör:

Dostum, TurkNet'in ana sunucuları İstanbul'da olduğu için 21ms alacağını düşünüyorum. Hangi Speedtest sunucusuna bağlandığın yeri kırptığın için anlayamıyorum. Bende Türk Telekom GPON kullanıyorum. Türk Telekom'dan hizmet alıyorum. Senin için İstanbul'dan Adana TurkNet sunucusuna bağlanarak test sonucu atacağım. Tabii ki 3-4ms farklılık gösterebilir ISS'den dolayı. Ne demek istediğimi daha iyi anlatabileceğimi düşünüyorum. Soruna nokta atışı yapabilmek için sana tavsiyem bilgisayarınızda CMD üzerinden tracert 1.1.1.1 yazarsan ve oradaki ping sonuçlarını kırpmadan ekran görüntüsünü atarsan daha net anlayabilirim. Ping sorunu sizden mi kaynaklı oluşuyor yoksa TurkNet ya da altyapıdan kaynaklı mı kendini belli eder. Statik IP'ler varsa onları blurlayabilirsin. Ama hepsini blurlama. Aşağıya örnek koyacağım öyle yaparsan sevinirim. Bunu yaparken kablolu bağlantı ile yaparsanız çok sevinirim. Wi-Fi ile doğru sonuç çıkmaz.

Adana TurkNet Speedtest sunucusuna: Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test
İstanbul TurkNet Speedtest sunucusuna: Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…