TurkNet'te 23 gündür internet yok

Bana biraz başlarından savmışlar gibi geldi hocam. BTK üzerinden TurkNet'e şikayet oluşturun durumu açık şekilde yazın ve sorun çözülünceye kadar fatura ödemeyeceğinizi belirtin.

Bana biraz başlarından savmışlar gibi geldi hocam. BTK üzerinden TurkNet'e şikayet oluşturun durumu açık şekilde yazın ve sorun çözülünceye kadar fatura ödemeyeceğinizi belirtin.

Hocam yazın sabit fiyat kampanyasında 1 yıllık ücreti tek seferde ödemiştik zaten. İnternetsiz geçen gün sayısını 1 yılın sonuna ekleyeceğiz dediler. 3 kere BTK'den şikayet ettik, birinde 00.00-07.00 arası çalışma yapılacak dediler değişen bir şey olmadı.

Hocam şu sayfadan adresi girip, detay sorgulamasına tıklayın. Açık iş emri var mı bakalım.

Dosya Ekleri

• IMG_20250103_204811.jpg
    79,2 KB · Görüntüleme: 31

Yakındaki okulda var, 150m civarı mesafede ama oradan bağlanabileceğini sanmıyorum devlet kurumu olduğu için.

Yakındaki okulda var, 150M civarı mesafede ama oradan bağlanabileceğini sanmıyorum devlet kurumu olduğu için.

150 metre mesafe uzak hocam. Siz durumu açık kapı üzerinden yazın. Altyapı yetersizliğinden dolayı hizmet alamıyorum diye belirtin.

Hocam altyapı bilgileri silinmiş herhalde. Bütün apartmanda aynı şeyler yazıyor sitede. Açık kapı'ya yazacağız.

Olabilir hocam. Siz açık kapıdan yazın hem de Twitter'dan TT CEO'su Ümit Önal'a yazın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…