emmmre
Femtopat
Daha fazla
Herkese merhaba, 10 yıldır kullandığım Superonline aboneliğimi TurkNet için iptal etmek istemiştim ve her iki tarafta da işlemleri başlatmıştım. Fakat Superonline bana reddedilmeyecek bir teklif yapmıştı ama o an müsait olmadığım için ertesi güne erteleyip, TurkNet aboneliğimi iptal etmiştim. Daha sonra Superonline biz öyle bir teklif yapmadık söyleyince vazgeçip iptali tamamladım. TurkNet aboneliğimi iptal etmesine rağmen TT tarafı iptali onaylamadığı için adresimde iş emri gözüküyordu. TT'den arayıp internet bağlayacaklarını söylediler bende durumu anlattım ve sorun olmayacağını çünkü son sözün onlarda olduğunu, onlar onaylamadan aboneliğin iptal edilmeyeceğini ve interneti bağlatabileceğimi söylediler bende kabul ettim. Fakat TurkNet uygulamasında hala aboneliğim iptal gözüküyor bugün internetim kopuk ve TurkNet uygulamasında hizmet gözükmüyor hatasından herhangi bir destek talebi oluşturamıyorum. Çağrı merkezine ulaşıp tuşlama yaptığımda anlamsızca yüzüme telefon kapanıyor. e-Devlet'te aktif abonelik gözüküyor. Ne yapmalıyım?
Son düzenleyen: Moderatör: