TurkNet'te ADSL'den VDSL'ye geçemiyorum

• Konuyu başlatan Daxos
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 442

Daxos

Hectopat
TurkNet ADSL'den VDSL'ye geçemiyorum. Şu an ADSL kullanıcısıyım maksimum 35 Mbps download 6 upload alıyorum. TurkNet sayfasına geçtiğimde altyapı sorguladığımda 63 Mbps'ye kadar destekliyor. Bu hıza ulaşmam için VDSL'e geçmem lazım. İnternet sitesine gidip başvuru yapmak istediğim zaman altyapınıza en uygun paketten yararlanmaktasınız diyor. Ne yapmalıyım? @500498 @TurkNet Destek Ayşegül

Son düzenleyen: Moderatör:
ADSL en fazla 16'ya kadar derstekler. VDSL 100'mbps'e kadar destekler ama mesafeye göre azalır. 35 alıyorsanız zaten VDSL altyapıdasınızdır. Onun dışında kullandığınız paket 35 mbps'liktir. Müşteri hizmetlerine talep açın hat kapasiteniz uygunsa daha fazla hız tanımlaması yaparlar.

Tamamdır hocam teşekkür ederim. Diğer sorum apartmanımda 63 gösterirken ben nasıl 35 alıyorum bunu nasıl arttırabilirim?
Paketiniz 35 mbps'liktir. 65 tahmini olan maksimum hız olarak gösterilir. OIM'den paket tekliflerine bakın. 35'den yüksek paket çıkmıyorsa destek kaydı oluşturun sizden onay alıp güncelleme yaparlar.

Tamamdır hocam teşekkür ederim. Diğer sorum apartmanımda 63 gösterirken ben nasıl 35 alıyorum bunu nasıl arttırabilirim?

Paket yükseltme seçeneklerinden yükseltin. Eğer orada çıkmıyorsa destek kaydı açarak yükseltmelerini isteyin.

Paketiniz 35 mbps'liktir. 65 tahmini olan maksimum hız olarak gösterilir. OIM'den paket tekliflerine bakın. 35'den yüksek paket çıkmıyorsa destek kaydı oluşturun sizden onay alıp güncelleme yaparlar.
Desteğiniz için çok teşekkür ederim. Yarın TürkNet'den arkadaşlar buraya dönecektir onlarla da konuştuktan sonra dediklerinizi uygulayacağım. Teşekkürler!

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı