TurkNet'te ping değeri kaç olur?

blackk01

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi akşamlar ben Türk Telekom ev interneti kullanıyorum ve memnunum da ama sözleşmemiz bitiyor ve vereceğim para da zamlaniyor. Adana'da yaşıyorum, internete yük binmezse LoL'de 24 ping alıyorum TurkNet'e geçmeyi planlıyorum TurkNet'e geçsem LoL'de kaç ping alırım?

Arkadaşlar iyi akşamlar ben Türk Telekom ev interneti kullanıyorum ve memnunum da ama sözleşmemiz bitiyor ve vereceğim para da zamlaniyor. Adana'da yaşıyorum, internete yük binmezse LoL'de 24 ping alıyorum TurkNet'e geçmeyi planlıyorum TurkNet'e geçsem LoL'de kaç ping alırım?
Konum olarak hesaplamam en azından benim için zor ama Kocaeli için ben Turktelekomda 15-20ping alırken şimdi sabit 13 alıyorum.

Türk Telekom altyapısı üzerinden alacaksın hizmeti zaten pek bir değişim olmaz diye tahmin ediyorum ayrıyeten taahhüt yok sıkılırsan başka ISS seçmekte özgürsün.

@blackk01 Adana'da yaşıyorum. Turk Telekom kullanırken LoL'de 23-24 ms alırdım. Şuan TurkNet kullanıyorum 3 seneye yakın bir süredir ve LoL oynarken ms 30-31 oluyor. İlk geçtiğimde 35 bile oluyordu sonradan ne olduysa 30-31'e geri düştü. Yani bir tık yükseliyor pingin Turk Telekom'dan TurkNet'e geçtiğinde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı