TurkNet'te ping oluyor ve internet kesiliyor

Janpardayan

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba şu iki haftadır internet bana kafayı yedirtecek. Oyunlarda sürekli pingim çıkıyor. Üstüne üstlük neredeyse 30 defa internetim gitti geldi. Desteğe yazıyorum. Modemi resetleniyor. Gene aynı problem. Acaba TurkNet kaynaklı bir problemmi var? İyi Sosyaller.

Yaklaşık 1 haftadır ben de akşamları Turknette sorun yaşıyorum. Speedtestte hız yüksek çıkmasına rağmen akşam vakitleri internette bir yavaşlama ve oyunlarda ping sorunu oluyor. Desteğe dün yazdım. Bir sorun vardı düzeltildi dedi bugün yine benzer şekilde internette bir yavaşlık ve oyunlarda ping oluyor. Düne oranla daha iyi ama eskisi gibi değil. Akşamları bilerek yavaşlatma yaptıklarını düşünüyorum.

Merhaba, ping tracert sonucunuz ile birlikte destek kaydı oluşturur musunuz? Net uzmanlarımız kontrol ederek bilgi vereceklerdir 🙏
Konu sahibi arkadaşın dışında ben de akşamları bir sorun yaşıyorum son 1 haftadır. Akşam 8-9'dan gece 11:30-12 arası internette bazı sitelerde yavaşlık oluyor. Oyunlarda ping sorunu yaşıyorum. Speedtestte hız normal çıkıyor. Youtube, twitchde yayınlar-videolar izlenebiliyor ama garip bir hantallık oluyor internette. Sizde yoğunluktan dolayı akşamları internet kısıtlaması gibi bir şey olmuyor değil mi?

Konu sahibi arkadaşın dışında ben de akşamları bir sorun yaşıyorum son 1 haftadır. Akşam 8-9'dan gece 11:30-12 arası internette bazı sitelerde yavaşlık oluyor. Oyunlarda ping sorunu yaşıyorum. Speedtestte hız normal çıkıyor. Youtube, twitchde yayınlar-videolar izlenebiliyor ama garip bir hantallık oluyor internette. Sizde yoğunluktan dolayı akşamları internet kısıtlaması gibi bir şey olmuyor değil mi?
Merhaba, ping değerleri bağlandığınız server ya da saat aralığına bağlı olarak değişkenlik gösterebiliyor ama hizmette bir kısıtlama yapmıyoruz.

Ping sorunu bende de var, 15 ms olan yerde 150-400 ms görmeye başladım son günlerde. Diğer servis sağlayıcıları araştırıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı