nicolatesIa Decapat Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 381 Çözümler 1 Yer kalifornia abd Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #21 Einstein dedi: WAN bilgi kısmını atın bakalım. Genişletmek için tıkla... O da şöyle. Dosya Ekleri IMG_1408.jpeg 257,3 KB · Görüntüleme: 26
Forum hası Centipat Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 478 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #22 Kablolu bağlantı özelinde erişim var mı yoksa tamamen bi bağlantı yok? dhcp kapalı olabilir mi?
nicolatesIa Decapat Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 381 Çözümler 1 Yer kalifornia abd Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #23 Forum hası dedi: Kablolu bağlantı özelinde erişim var mı yoksa tamamen bi bağlantı yok? dhcp kapalı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Tamamen erişim yok. DCHP ne oluyor ve nereden açılıp kapanıyor acaba? Bi kontrol edelim.
Forum hası dedi: Kablolu bağlantı özelinde erişim var mı yoksa tamamen bi bağlantı yok? dhcp kapalı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Tamamen erişim yok. DCHP ne oluyor ve nereden açılıp kapanıyor acaba? Bi kontrol edelim.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.920 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #24 nicolatesIa dedi: O da şöyle. Genişletmek için tıkla... Modem 100'lü IP aldığında internet erişimi olması lazım diye biliyorum. Online işlemlerden güvenli internet açık ise kapatıp dene bakalım.
nicolatesIa dedi: O da şöyle. Genişletmek için tıkla... Modem 100'lü IP aldığında internet erişimi olması lazım diye biliyorum. Online işlemlerden güvenli internet açık ise kapatıp dene bakalım.
nicolatesIa Decapat Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 381 Çözümler 1 Yer kalifornia abd Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #25 Einstein dedi: Modem 100'lü IP aldığında internet erişimi olması lazım diye biliyorum. Online işlemlerden güvenli internet açık ise kapatıp dene bakalım. Genişletmek için tıkla... Kapalı hocam. Arayüzü kurcalarken şöyle bir şey gördüm acaba burayla bir işimiz olabilir mi? Dosya Ekleri image.jpg 333,6 KB · Görüntüleme: 26
Einstein dedi: Modem 100'lü IP aldığında internet erişimi olması lazım diye biliyorum. Online işlemlerden güvenli internet açık ise kapatıp dene bakalım. Genişletmek için tıkla... Kapalı hocam. Arayüzü kurcalarken şöyle bir şey gördüm acaba burayla bir işimiz olabilir mi?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.920 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #26 nicolatesIa dedi: Kapalı hocam. Arayüzü kurcalarken şöyle bir şey gördüm acaba burayla bir işimiz olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum. Online işlemlerden güvenli interneti 1-2 kez açıp kapatıp tekrar dene.
nicolatesIa dedi: Kapalı hocam. Arayüzü kurcalarken şöyle bir şey gördüm acaba burayla bir işimiz olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum. Online işlemlerden güvenli interneti 1-2 kez açıp kapatıp tekrar dene.
Forum hası Centipat Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 478 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #27 Hocam, son resimden iptv kısmını, lan kısmını ve yönetim tanı kısmından resimler ekleyebilir misiniz?
Hocam, son resimden iptv kısmını, lan kısmını ve yönetim tanı kısmından resimler ekleyebilir misiniz?
nicolatesIa Decapat Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 381 Çözümler 1 Yer kalifornia abd Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #28 Forum hası dedi: Hocam, son resimden iptv kısmını, lan kısmını ve yönetim tanı kısmından resimler ekleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Buyrun. Einstein dedi: Sanmıyorum. Online işlemlerden güvenli interneti 1-2 kez açıp kapatıp tekrar dene. Genişletmek için tıkla... Denedim hocam. Değişen bir şey yok müşteri hizmetleri de dalga geçer gibi bir sorun olmadığını söylüyor. Dosya Ekleri IMG_1409.jpeg 120,7 KB · Görüntüleme: 25
Forum hası dedi: Hocam, son resimden iptv kısmını, lan kısmını ve yönetim tanı kısmından resimler ekleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Buyrun. Einstein dedi: Sanmıyorum. Online işlemlerden güvenli interneti 1-2 kez açıp kapatıp tekrar dene. Genişletmek için tıkla... Denedim hocam. Değişen bir şey yok müşteri hizmetleri de dalga geçer gibi bir sorun olmadığını söylüyor.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.920 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #29 nicolatesIa dedi: Buyurun. Denedim hocam. Değişen bir şey yok müşteri hizmetleri de dalga geçer gibi bir sorun olmadığını söylüyor. Genişletmek için tıkla... Bilgisayardan sorun gidericiyi çalıştırınca ne diyor?
nicolatesIa dedi: Buyurun. Denedim hocam. Değişen bir şey yok müşteri hizmetleri de dalga geçer gibi bir sorun olmadığını söylüyor. Genişletmek için tıkla... Bilgisayardan sorun gidericiyi çalıştırınca ne diyor?
nicolatesIa Decapat Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 381 Çözümler 1 Yer kalifornia abd Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #30 Einstein dedi: Bilgisayardan sorun gidericiyi çalıştırınca ne diyor? Genişletmek için tıkla... Sorun giderme sorunu belirleyemedi diyor hocam.
Einstein dedi: Bilgisayardan sorun gidericiyi çalıştırınca ne diyor? Genişletmek için tıkla... Sorun giderme sorunu belirleyemedi diyor hocam.