nicolatesIa
Decapat
Daha fazla
- Cinsiyet
- Erkek
O da şöyle.WAN bilgi kısmını atın bakalım.
O da şöyle.WAN bilgi kısmını atın bakalım.
Tamamen erişim yok. DCHP ne oluyor ve nereden açılıp kapanıyor acaba? Bi kontrol edelim.Kablolu bağlantı özelinde erişim var mı yoksa tamamen bi bağlantı yok?
dhcp kapalı olabilir mi?
O da şöyle.
Kapalı hocam. Arayüzü kurcalarken şöyle bir şey gördüm acaba burayla bir işimiz olabilir mi?Modem 100'lü IP aldığında internet erişimi olması lazım diye biliyorum. Online işlemlerden güvenli internet açık ise kapatıp dene bakalım.
Kapalı hocam. Arayüzü kurcalarken şöyle bir şey gördüm acaba burayla bir işimiz olabilir mi?
Buyrun.Hocam, son resimden iptv kısmını, lan kısmını ve yönetim tanı kısmından resimler ekleyebilir misiniz?
Denedim hocam. Değişen bir şey yok müşteri hizmetleri de dalga geçer gibi bir sorun olmadığını söylüyor.Sanmıyorum. Online işlemlerden güvenli interneti 1-2 kez açıp kapatıp tekrar dene.
Buyurun.
Denedim hocam. Değişen bir şey yok müşteri hizmetleri de dalga geçer gibi bir sorun olmadığını söylüyor.
Sorun giderme sorunu belirleyemedi diyor hocam.Bilgisayardan sorun gidericiyi çalıştırınca ne diyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.