TurkNet'te sürekli DNS hatası alıyorum

Makaleler
1
Yaklaşık 2 yıldır TurkNet abonesiyim. 1000 MBPS fiber kullanıcısıyım, 6 ay kadar önce özellikle geceleri DNS_PROBE_FINISHED hatası almaya başladIm ve internetimin kısa süren ve sürekli kopan hatalar alıyordum ve oyun oynamayı imkansız yapıyordu. 8-9 defa müşteri hizmetlerine arıza bildirimi yaptım ve 1 ay kadar sonra kendiliğinden düzeldi, bütün yaz bu sorunu yaşamadım. Şimdi tekrar yaşamaya başladım ve sorunun benim modemimden veya pon cihazından kaynaklanıp kaynaklanmadığını bilmek istiyorum. TurkNet sürekli bir ekip yollayacağız diyor fakat onlardan kaynaklıysa ekibin boşuna gelmesine gerek yok.

Yaklaşık 2 yıldır TurkNet abonesiyim. 1000 Mbps fiber kullanıcısıyım, 6 ay kadar önce özellikle geceleri dns_probe_fınıshed hatası almaya başladım ve internetimin kısa süren ve sürekli kopan hatalar alıyordum ve oyun oynamayı imkansız yapıyordu. 8-9 defa müşteri hizmetlerine arıza bildirimi yaptım ve 1 ay kadar sonra kendiliğinden düzeldi, bütün yaz bu sorunu yaşamadım. Şimdi tekrar yaşamaya başladım ve sorunun benim modemimden veya PON cihazından kaynaklanıp kaynaklanmadığını bilmek istiyorum. TurkNet sürekli bir ekip yollayacağız diyor fakat onlardan kaynaklıysa ekibin boşuna gelmesine gerek yok.

Nerede oturuyorsunuz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı