TurkNet'ten 3 Gün Sonra Ayrılmak

Arkadaşlar şuan en iyi internet millenicomda. 35 mbps hız 80 tl . tahahütsüz, whatsapp, instagram ve 0850 li numarası ile hizmet veriyorlar. sıkıntılar yaşanır ancak bunu gidericek hizmeti en kısa ulaşılacak şekilde çözüm veren bir firma. 4 aydır millenicom kullanıyorum 3 defa sorun oldu biraz geç çözdüler ancak tüm platformda aradığımda ulaştım ve derdimi anlatabildim. Bundan önce türknet kullandım böyle iğrenç bir firma görmedim. ne ulaşılıyor ne derdini bir insana karşılıklı diyalog ile anlatabiliyorsun nede düzgün bir hizmet var Türkneti kesinlikle önermem . herhangi bir sorunda ulaşacağın muhattap olacağın biri malesef yok. türknetten önce de telekom kullandım. malesef altyapısını kiraladığı millenicom telekomdan daha iyi hız / uploud , hizmet ve fiyat veriyor. o yüzden telekom da kaiteli hizmetin gerisinde kalıyor çünkü 35 mbps millenicom da 80 iken telekomda 100 ün üzerinde.

Telekomdan netspeed geçtim kafam rahat. Netspeed senede 5 kez delirtir ama uzun vadede memnun eder.

Hocam internetin her teknolojik alet gibi biraz şans işi biraz da firma ile alakalı olduğunu düşünüyorum . Eskişehir'de TTNet kullaniyordum çok memnundum ancak taahhüt bitti. Fiyat politikaları yüzünden milleni.com a geçiş talebinde bulundum. İyi güzel herşey, evrakları gönderdim ama kayıt işlemim 20 gun yapılmadı ve benim taahhüt bitti. Geçiş yapamadigim için TTNet bana yüksek fiyatli ekstradan bir fatura gönderdi . Bende netspeede (75 mbps) geçtim 2 günde herşey halledildi ve internet bağlandı. Netspeedi 1 ay kullandim. Netspeed de ise online oynadığım bir oyunda sadece netspeed altyapısından kaynaklandığını düşündüğüm bir hata aldım şimdi de ondan vazgeçip Turknete geçiş talebi olusturdum. Şimdi beklemedeyim. Turknette ilk 1 ay ücret iade yapıyorlar. Hem sonranda ayrılma talebin olsa dahi sadece kullandığın ay kadarini ödersin. İstediğin zaman ayrıl ve başka firmaya geçmek istersen geçiş talebi yapacağın firmalar cayma bedellerini de bir miktara kadar karşılıyorlar.

kesinlikle berbat bir firmaya geçmişsin. Allah yardımcın olsun. inşallah sorun yaşamazsın aksi halde muhattap yok çünkü. muhattap olacağın canlı kanlı bir allahın kulu yok. keşke youtube dan Türknet ile ilgili çekim yapan Ersin abiyi izlemiş olsaydın.

Ben de yeni internet arıyordum. Türkcell ile Türknet arasında kalmıştım.
Türknet pişmanlık 2 ay internet bağlamadı üstüne birde kullanmadığım internet faturasını yolladı. Turkcell Süper online a geçtim kafam rahat neyse o.

Son düzenleme:
Türknet hakkında gördüğüm kaçıncı şikayet. Her zaman Netspeed önceliğiniz olsun, her türlü Türknet'ten daha iyi.
Hocam o kadar kesin konuşmayalım. İnternet ülkemizde tamamen şans işi bazı yerlerde Superonline harika hizmet sunuyor bazı yerlerde Türknet, Millenicom vs yani bir genelleme yapmak pek doğru değil. Eminim bazı yerlerde de Netspeed kötü hizmet veriyordur.

Bizim apartman komple Kablonet kullanıyor. Bende dün akşam başvuru yaptım, bugün sabah geldiler bağlattılar. Şu an bir sorun gözükmüyor. 100 Mbps hızı en az 90 Mbps olarak alabiliyorum. TurkNet 18 gün bekletmişti bir kurulum ekibi için.

Tavsiyem: Altyapıya bakmanız. Eğer Fiber altyapı varsa birinci sıraya, Kablonet altyapısı varsa ikinci sıraya alın. Bunlar varken ADSL/VDSL bağlantıları aklınızdan bile geçirmeyin.

Bence beklediklerinden fazla müşteri geldi onlara, bu çok fazla müşterinin alt yapılarını sağlayamadılar ve onlarda çareyi saklanmakta arıyor, ayrılan ayrılıyor işte. Alt yapılarını sağlamlaştırıp tekrar piyasaya çıkacaklar bence hem de müşteri hizmetli ve daha iyi kalitede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…