TurkNet'ten başka operatör önerisi

kubaykQ

Centipat
Katılım
27 Şubat 2024
Mesajlar
68
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Dostlarım,
10 aydır falan TurkNet kullanıyorum, kurulurken ayrı sıkıntı yaşadım, internet kesintileri oluyor, müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum, genel anlamda yıldım artık. Başka bir operatöre geçiş yapmayı düşünüyorum. Kullandığınız, önerebileceğiniz ev interneti var mı?
 
2 yıl oldu TurkNet fiyat politikası yüzünden Türk Telekom'a geçiş yaptım. Önerim VDSL kullanıyorsanız geviş yapmadan önce bilgisini verin VDSL kullanıyorum diye, ayrıca iptal olur olmaz yeni kayıt için gün içerisinde durmadan müşteri temsilcisi ile konuşun. Portu başkası almasın diye.
 
Gelen saha ekibi direkten senin modeme kablo çekiyor. Öncelikle yeni geçiş yaptığın operatör de eski kablonu kullanma. Yenisini çeksinler ayrıca o direk de bulunan kutunun içinde farklı port girişleri var. Eğer boş yer varsa farklı porta taktır. Belki de sorun kablo veya portun kendisindedir. Gelen saha ekibine bunu direk söyle onlar zaten anlar.
 
Superonline kullanıyorum memnun değilim bende TurkNet'e geçmeyi düşünüyordum. Hepsi mi problemli anlamadım ki.
 
Superonline kullanıyorum memnun değilim bende TurkNet'e geçmeyi düşünüyordum. Hepsi mi problemli anlamadım ki.
Geçmeni tavsiye etmem. Şuan 700 tl fatura ödüyorum Türknet'e ama kesinlikle karşılığını alamıyorum. Berbat bir operatör. Kablonete geçeceğim. Kablonet öneririm.
 
Geçmeni tavsiye etmem. Şu an 700 TL fatura ödüyorum TurkNet'e ama kesinlikle karşılığını alamıyorum. Berbat bir operatör. Kablonet'e geçeceğim. Kablonet öneririm.

Kablonet kullanan hiç görmedim o yüzden TurkNet düşündüm de sözleşme bitince bakacağız artık.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı