FozyMen Hectopat Katılım 2 Haziran 2022 Mesajlar 1.275 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer Rüsselsheim Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2023 #21 Ensiance dedi: 1500 TL'yi neye ödediniz anlamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam tam hatırlamıyorum bayağı oluyor.
Ensiance dedi: 1500 TL'yi neye ödediniz anlamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam tam hatırlamıyorum bayağı oluyor.
Ensiance Picopat Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 317 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2023 #22 Turk telekom altyapısından kurtulmak için Superonline'a başvurdum o da turk telekom altyapısını kullanıyormuş KEKW kaldık yine lagın allahı turknet'e.
Turk telekom altyapısından kurtulmak için Superonline'a başvurdum o da turk telekom altyapısını kullanıyormuş KEKW kaldık yine lagın allahı turknet'e.
kapkarakartal Hectopat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 586 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2023 #23 Ensiance dedi: Turk telekom altyapısından kurtulmak için Superonline'a başvurdum o da turk telekom altyapısını kullanıyormuş KEKW kaldık yine lagın allahı turknet'e. Genişletmek için tıkla... Burda da mı öyledir acaba ya
Ensiance dedi: Turk telekom altyapısından kurtulmak için Superonline'a başvurdum o da turk telekom altyapısını kullanıyormuş KEKW kaldık yine lagın allahı turknet'e. Genişletmek için tıkla... Burda da mı öyledir acaba ya
Ensiance Picopat Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 317 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2023 #24 kapkarakartal dedi: Burda da mı öyledir acaba ya Genişletmek için tıkla... Millenicom altyapı sorgulamadan bakabilirsin, orası adam gibi kimin altyapısı var gösteriyor.
kapkarakartal dedi: Burda da mı öyledir acaba ya Genişletmek için tıkla... Millenicom altyapı sorgulamadan bakabilirsin, orası adam gibi kimin altyapısı var gösteriyor.
kapkarakartal Hectopat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 586 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2023 #25 Ensiance dedi: Millenicom altyapı sorgulamadan bakabilirsin, orası adam gibi kimin altyapısı var gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Türk Telekomda: Türk Telekom Altyapısı, Superonlineda: Superonline altyapısı yazıyor. Altyapılar farklı mıdır yani?
Ensiance dedi: Millenicom altyapı sorgulamadan bakabilirsin, orası adam gibi kimin altyapısı var gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Türk Telekomda: Türk Telekom Altyapısı, Superonlineda: Superonline altyapısı yazıyor. Altyapılar farklı mıdır yani?
Ensiance Picopat Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 317 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2023 #26 Evet farklı, superonline yapıştır geç öyleyse.