TurkNet'ten Comnet'e geçiş yapmak

Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Bankacı
TurkNet'ten Comnet'e geçiş yapan var mı?

Ben geçtim ama internette ping 2X yüksek TurkNet 6 iken Comnet 12 ms.

Fiyat avantajı var ama sistemleri tam oturmamış anlaşılan geliştirmeler yapılıyor 3 gün oldu geçeli de göreceğiz neler olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 1 yıl önce geçiş yaptım, 1 yıldır da kullanıyorum. Değerlerimde pek bir değişim olmadı. Normal hızım ve steam indirme hızım aynı. Sadece İPtv comnet'te daha iyi. Turknet kullanırken donma-kasma yapıyordu sürekli. Şuan daha rahat, sıkıntısız kullanıyorum.

Sıkıntı yaşamazsanız güzel de sıkıntı yaşarsanız işte o zaman gerçekten sıkıntı. Adamakıllı ilgilenilmediği söyleniyor ve sorun yaşamanız durumunda şikayet edeceğinizi belirttiğinizde internetinizi doğrudan kapatabiliyorlar, haberiniz olsun.

Ben geçiş yaptım geçiş 2 gün sürmedi turknetten direkt abonelik aktarımı yapılmış altyapı ftth ve modem aynı kaldı (devir yapılmış) ping turknette 6 ms vs idi bunda 12 ms ama ne kadar ekmek o kadar köfte sanırım. Umarım daha çok gelişim sağlanır ülkede internet konusunda yada şu 5g/6g yaygınlaşsın. Bağlantı problemi yok aboneliği ne olur ne olmaz ücret iadesi vs uğraşmamak adına aylık aldım olmadı devam ederim.

Belki ilgilenen merak eden olur diye paylaştım paket 100mb

1694215531698.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı