TurkNet'ten Comnet'e geçilir mi?

ProTr

Kilopat
Daha fazla  
Öncelikle iyi günler daha yeni TurkNet kullanıcısı olmuştum 99TL faturası vardı 1 2 ay öyle ödedik şimdi bir anda 139 TL'ye çıktı. Bu fiyata da kabullendik 1 yıl zam yapılmayacak dendi ama verdikleri sözü tutamadılar şimdi 170 TL olacak faturası şimdi babam zaten 140 TL'ye ikna olmuştu güzel gidiyordu ama bir anda yeniden zamlanmasi pek hoş olmadı. 1 Ağustos'ta yeni fiyatlar çıkacak o zaman a kadar TurkNet kullanıcısı olarak devam edeceğim ama sonra mecburen değişiklik yapılması gerekecek bana firma önerebilir misiniz? Hat değerlerim resimdeki gibidir ben Comnet'i düşünmeye başladım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2022-07-25-03-37-34-274_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-07-25-03-37-34-274_com.android.chrome.jpg
    49,6 KB · Görüntüleme: 57
Son düzenleyen: Moderatör:
Milenicoma geçebilrisin bende turknet kullanıyorum 35 alıyorum maksimum hız değil Millenicom daha fazla veriyor üstüne 20 lira daha ucuz. Heralde yakında geçeceğim başka bir firmaya

Öncelikle iyi günler daha yeni TurkNet kullanıcısı olmuştum 99TL faturası vardı 1 2 ay öyle ödedik şimdi bir anda 139 TL'ye çıktı. Bu fiyata da kabullendik 1 yıl zam yapılmayacak dendi ama verdikleri sözü tutamadılar şimdi 170 TL olacak faturası şimdi babam zaten 140 TL'ye ikna olmuştu güzel gidiyordu ama bir anda yeniden zamlanmasi pek hoş olmadı. 1 Ağustos'ta yeni fiyatlar çıkacak o zaman a kadar TurkNet kullanıcısı olarak devam edeceğim ama sonra mecburen değişiklik yapılması gerekecek bana firma önerebilir misiniz? Hat değerlerim resimdeki gibidir ben Comnet'i düşünmeye başladım.
Merhaba, bu sene mart ayının başında mevcut durumu değerlendirip zam oranımızı tüm kullanıcılarımıza duyurduk. Ancak mart ayının sonunda yapılan beklenmedik port ücreti zamı tüm sektörümüzü etkiledi. 1 Haziran itibarıyla aktif olan bu zamlar neredeyse tüm operatörleri fiyat değişikliği yapmaya zorladı. Biz de her ne kadar istemesek de hizmet kalitemizden ödün vermemek için yeniden bir fiyat düzenlemesi yaptık.

Millenicom tavsiye derim hocam, ben geçtim TT alyapısında ve daha fazla hız alıyorum 124 TL fiyatı ve 7/24 destek var çok ilgililer.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı