TurkNet'ten farklı bir ISS'ye geçişte prosedür nasıl uygulanır?

Wuthrad

Kilopat
Arkadaşlar merhaba,

Ben 1 Aralık 2022'de yeni evimde hiç internet yokken fiber bağlantı kurdurarak TurkNet'e başvurdum. Dolayısıyla bana Modem ve GPON cihazını onlar sağladılar, kurulum ücretini halen ödüyorum. (Üç aylık 100'er lira faturaya taksit) Malum zamlardan dolayı Netspeed'e geçmek istiyorum ama TurkNet'in sağladığı cihazları iade etmem mi gerekiyor? Son kurulum taksidi dahi ödenmedi.

Arkadaşlar merhaba,

Ben 1 Aralık 2022'de yeni evimde hiç internet yokken fiber bağlantı kurdurarak TurkNet'e başvurdum. Dolayısıyla bana Modem ve GPON cihazını onlar sağladılar, kurulum ücretini halen ödüyorum. (Üç aylık 100'er lira faturaya taksit) Malum zamlardan dolayı Netspeed'e geçmek istiyorum ama TurkNet'in sağladığı cihazları iade etmem mi gerekiyor? Son kurulum taksidi dahi ödenmedi.

Modem için seni arayıp geri istiyorlar. Sana bir kod veriyorlar, anlaşmalı kargolarına teslim ediyorsun o kod ile modemi. GPON cihazı sende kalıyor. O Türk Telekom veya hangi altyapıyı kullanıyorsan o firmaya ait. Yeniden modem kurulumuna geldiklerinde onu kullanıyorlar. Yenisini de takabilirler gerçi belli olmuyor. Bana böyle olmuştu. Kuruluma geldiler Türk Telekom'dan. GPON cihazı takacaktı ama bende olduğunu görünce takmadı.

Arkadaşlar merhaba,

Merhaba, eğer yerleşik operatörün altyapısı üzerinden fiber almaya devam edecekseniz geçiş işlemi yaptığınızda modem sizde kalıyor ama o altyapı üzerinden fiber almayacaksanız modemi ve ont cihazını size verilecek olan adrese iade göndermeniz gerekiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı