TurkNet'ten hızlı internet var mı?

Geforce NOW kullanıyorum internet en çok orada işime yarıyor bilginiz varsa TürkNet kastırmadan oynatabilir mi?
Valla tavsiyem kesinlikle aradığında ulaşabileceğin bir İSS ye geç. Millenicom a telefonla hem de Whatsapp üzerinden müşteri hizmetlerine ulaşabiliyorsun.
Turknet te Online İşlemler uygulamasından arıza kaydı açıyorsun. Kaç saatte cevap verirler muamma.
Millenicom un bir güzel tarafı ise, başvuru yaptığında evrakları git kırtasiyeden çıkart, imzala, whatsapptan fotoğraflarını gönder, max. 48 saat içinde aktivasyonun yapılır. Asıllarını ise ücretsiz kargoyla gönder Yurtiçi yada UPS.
Turknet kurye sistemine dönmüş. Kurye gelecek,imzalatacak,gönderecek,Turknet kontrol edecek. Abartısız en az 10 gün sürer en iyi ihtimalle. Denemesi bedava :)
O konuda çok bir bilgim yok fakat kullanmanız yararınıza olur, hem siz hem arkadaşınız kazanıyor.
Türknette de var Millenicom da da. Davet koduyla başvuru yapıyorsun. em arkadaşın hem sen birer ay bedava kullanıyorsun

500test.jpg

Superonline ve 199TL bu paketim. 250 TL'ye 1000 Mbps veriyor istenilirse. 140 TL'ye 20 Mbps gerçekten komik oluyor bu durumda.

Türknet müşterisi iken herhangi bir sorunla karşılaştığınızda o numarayı arasanız bile karşınızda sadece otomatik bir sekreter çıkar. Yani canlı bir müşteri hizmetleri yok. Turknet Ceo su Cem Çelebiler bile Recep Baltaş ile sohbetlerinde de anlattı. Siz nasıl konuştunuz valla bilmiyorum :)

Türknet müşterisi iken herhangi bir sorunla karşılaştığınızda o numarayı arasanız bile karşınızda sadece otomatik bir sekreter çıkar. Yani canlı bir müşteri hizmetleri yok. Turknet Ceo su Cem Çelebiler bile Recep Baltaş ile sohbetlerinde de anlattı. Siz nasıl konuştunuz valla bilmiyorum :)
Gigafiber özel hat vardı hocam sanırım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı