TurkNet'ten hızlı internet var mı?

Türknette böyle düşündüğü için zaten yani hız ortalamalarını Adsl ve düşük hızlı Vdsl düşürdüğü için üvey evlat muamelesi yapıyor
Aslında üvey evlat muamelesi yapmıyor. Altyapı üzerinde bir yetkisi olmadığı için arasanızda bir şey yapamayacaklar. Her türlü TT'nin insafına bağlı. Onun yerine bilet sistemi ile daha rahat oluyor bence. Sistemsel bir arıza olduğunda da çoğunlukla çözülüyor zaten direkt.

Söylediklerinizi biraz açabilir misiniz? TürkNet düşündüğüm bir sağlayıcı da.
Abicim adamlar test sitelerinde en yüksek hız veriyoruz demek için önceliği Fiber ve Gigafiber e vermiş.
Valla ben 1 sene kaldım Turknet te.
Umurlarında olmuyorsun.
Bak bu Turknet in resmi forum sitesi TurkNet İletişim Hizmetleri A.Ş.
Kopma sorunları, başvuru aktivasyon sorunları. canın sıkıldıkça oku.
Karar senin ne diyim
Ben 15 yıll TTnet ten sonra Millenicom ile Turknet arasında kalmıştım ve Türkneti seçtim.
10 ay sorunsuz kullanırken son 2 ayım berbat geçti. Saçlarım beyazladı resmen.
Aynı altyapı,aynı port,aynı modem fakat Millenicom da bir kere kopmadım. Modemi aç kapat bile yapmıyorum.
Sana modemin arayüz fotoğrafını atıyorum. 20 gündür kopma yaşamadım.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (7).png
    Ekran Görüntüsü (7).png
    331,6 KB · Görüntüleme: 40
Abicim adamlar test sitelerinde en yüksek hız veriyoruz demek için önceliği Fiber ve Gigafiber e vermiş.
Valla ben 1 sene kaldım Turknet te.
Umurlarında olmuyorsun.
Bak bu Turknet in resmi forum sitesi TurkNet İletişim Hizmetleri A.Ş.
Kopma sorunları, başvuru aktivasyon sorunları. canın sıkıldıkça oku.
Karar senin ne diyim
Ben 15 yıll TTnet ten sonra Millenicom ile Turknet arasında kalmıştım ve Türkneti seçtim.
10 ay sorunsuz kullanırken son 2 ayım berbat geçti. Saçlarım beyazladı resmen.
Aynı altyapı,aynı port,aynı modem fakat Millenicom da bir kere kopmadım. Modemi aç kapat bile yapmıyorum.
Sana modemin arayüz fotoğrafını atıyorum. 20 gündür kopma yaşamadım.
Çekim gücü olarak bu tür şeyler modeme mi bağlı oluyor? Yoksa tamamen İnternet Sağlayıcılarında mı? Modeme bağlıysa hangisi daha iyi biliyor musunuz? Sürekli olarak bu durumdan yakınırım Türk Telekom modemi var.

Çekim gücü olarak bu tür şeyler modeme mi bağlı oluyor? Yoksa tamamen İnternet Sağlayıcılarında mı? Modeme bağlıysa hangisi daha iyi biliyor musunuz? Sürekli olarak bu durumdan yakınırım Türk Telekom modemi var.
Öncelikle şunu söylemek istiyorum ben hiçbir firmayı kötülemiyorum yada hiçbir ürünü. Hiçbir zaman da kullanmadığım yada denemediğim hiçbir şey hakkında yorum yapmam.
Altyapınız fiber ve Turknet, Millenicom gibi firmalar zaten ücretsiz,kullanım yaptığınız sürece size modem tahsis ediyor.
Ben bugüne kadar 3 farklı marka modem kullandım. Tplink,Asus ve Keenetic.
Şu an Trükiyede modem orjinalinde SNR değerini değiştirebildiğiniz Asus ve Keenetic in modemleri var. Zaten siz fiber kullanacağınız için bu ayara ihtiyacınız yok.
Ben genelde modemin ethernet çıkışı ile evde Ethernet girişi olan her cihazıma Cat6 ile internet veririm ki en sağlıklısı da bu.
Wifi de modemlerde zaten 2.4 GHz standart, artık yeni modemlerde 5 GHz da oluyor.
2.4 GHz eski bir standart ve çekim alanı 5 GHz e göre daha geniş. Ama hız anlamında 5 GHz çok iyi. Ancak modem ile aynı odada olmanız şartıyla. Araya duvar falan girerse 5 GHz in verdiğin hız çok düşüyor.
Mesela 100 mbitlik fibere geçtiniz ve modeminiz ethernet portları 100 mbit destekli. O zaman 90-94 mbit arası hız gelir cat6 ile. Ama portlar gigabit destekli ise 110-120 mbit e kadar çıkabilir.
Birkaç ay içinde inşallah terslik olmazsa fiber altyapı gelecek. Ben İss nin vereceği modemi ana modem olarak kullanmayacağım. Bende Keenetic Hero Dsl var. Bunu ana modem yapıp, gelen modemi de access point olarak uzak bir noktaya yani başka bir odaya koyup, hem kablolu hem kablosuz olarak alanı genişletip, alabileceğim hızı maksimum sevide alacağım.
Kafana takılan her soruyu rahatlıkla sorabilirsin. Bildiğim her konuda destek olmaya çalışırım

Öncelikle şunu söylemek istiyorum ben hiçbir firmayı kötülemiyorum ya da hiçbir ürünü. Hiçbir zaman da kullanmadığım ya da denemediğim hiçbir şey hakkında yorum yapmam.
Altyapınız fiber ve TurkNet, Millenicom gibi firmalar zaten ücretsiz, kullanım yaptığınız sürece size modem tahsis ediyor.
Ben bugüne kadar 3 farklı marka modem kullandım. TP-Link, ASUS ve Keenetic.
Şu an Trükiyede modem orjinalinde SNR değerini değiştirebildiğiniz ASUS ve Keenetic'in modemleri var. Zaten siz fiber kullanacağınız için bu ayara ihtiyacınız yok.
Ben genelde modemin Ethernet çıkışı ile evde Ethernet girişi olan her cihazıma CAT6 ile internet veririm ki en sağlıklısı da bu.
Wi-Fi'de modemlerde zaten 2.4 GHz standart, artık yeni modemlerde 5 GHz da oluyor.
2.4 GHz eski bir standart ve çekim alanı 5 GHz'e göre daha geniş. Ama hız anlamında 5 GHz çok iyi. Ancak modem ile aynı odada olmanız şartıyla. Araya duvar falan girerse 5 GHz'in verdiğin hız çok düşüyor.
Mesela 100 Mbit'lik fibere geçtiniz ve modeminiz Ethernet portları 100 Mbit destekli. O zaman 90-94 Mbit arası hız gelir CAT6 ile. Ama portlar gigabit destekli ise 110-120 Mbit'e kadar çıkabilir.
Birkaç ay içinde inşallah terslik olmazsa fiber altyapı gelecek. Ben ISS'nin vereceği modemi ana modem olarak kullanmayacağım. Bende Keenetic Hero DSL var. Bunu ana modem yapıp, gelen modemi de Access Point olarak uzak bir noktaya yani başka bir odaya koyup, hem kablolu hem kablosuz olarak alanı genişletip, alabileceğim hızı maksimum sevide alacağım.
Kafana takılan her soruyu rahatlıkla sorabilirsin. Bildiğim her konuda destek olmaya çalışırım

Modemim 2.4 GHz destekliyor ancak 2 oda arasında 3 4 tık düşüyor çekim gücü. 5 GHz'e çekmeye çalışmıştım ama sanırım desteklemediği için mümkün değilmiş. TurkNet ile Millenicom'un verdiği modemler hakkında bilginiz varsa aydınlatabilir misiniz? Evde bir dağıtıcı mevcut ancak GeForce NOW gibi yüksek internet gereksinimi olan şeyleri karşılayamıyor. Bunları karşılayabilecek bir modem mevcut mu? TurkNet veya Millenicom bunları sağlayabiliyor mu?

Modemim 2.4 GHz destekliyor ancak 2 oda arasında 3 4 tık düşüyor çekim gücü. 5 GHz'e çekmeye çalışmıştım ama sanırım desteklemediği için mümkün değilmiş. TurkNet ile Millenicom'un verdiği modemler hakkında bilginiz varsa aydınlatabilir misiniz? Evde bir dağıtıcı mevcut ancak GeForce NOW gibi yüksek internet gereksinimi olan şeyleri karşılayamıyor. Bunları karşılayabilecek bir modem mevcut mu? TurkNet veya Millenicom bunları sağlayabiliyor mu?
Ben İSS lerin verdiği cihazları tavsiye etmiyorum. Genelde düşük performanslı ve yazılım konusunda kısıtlamalı oluyor. Masaüstü pc mi var laptop mu? Modem ile arası uzak mı?
Kablosuz mu kablolu mu bağlanıyorsun?

Ben İSS lerin verdiği cihazları tavsiye etmiyorum. Genelde düşük performanslı ve yazılım konusunda kısıtlamalı oluyor. Masaüstü pc mi var laptop mu? Modem ile arası uzak mı?
Kablosuz mu kablolu mu bağlanıyorsun?
Laptop kullanıyorum, modem ile aynı odada bulunduğum zaman girdiğimde internetimden kaynaklı bir gecikme sorunu bulunuyor, başka bir odada bulunduğumda hiç giremiyorum modemin 2 oda yan tarafı salon ve Netflix YouTube gibi platformlarda 720 1080p arası değişiyor. 5 kişilik bir aileyiz ve birisi bir şey izlediğinde modemle aynı yerde bulunsam dahi asla oynatmıyor. Kablosuz bağlanıyorum.

Laptop kullanıyorum, modem ile aynı odada bulunduğum zaman girdiğimde internetimden kaynaklı bir gecikme sorunu bulunuyor, başka bir odada bulunduğumda hiç giremiyorum modemin 2 oda yan tarafı salon ve Netflix YouTube gibi platformlarda 720 1080p arası değişiyor. 5 kişilik bir aileyiz ve birisi bir şey izlediğinde modemle aynı yerde bulunsam dahi asla oynatmıyor. Kablosuz bağlanıyorum.
Bende de var laptop, Sürekli wifi kopuyor. Sınırlı erişim hatası veriyor. Çözemiyorum. Ben de cat6 çektim. Sıkıntısız kullanıyorum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı