- Makaleler
- 1
TürkNet'de çok dalgalanma var. Daha demin ölçtüm 38 Mbps aldım. 75-38 arasında gidip geliyor.Kendi altyapısını kullandığı için 100 VDSL veriyoruz diyorsa yüksek ihtimalle 80-85 civarında sorunsuz bir hız alırsın. Geçilebilir şartları sana uyuyorsa.
Birde Netspeeda bak derim. Sayfasından altyapı sorguladığında ne diyor? Ben geçtim ve memnunum vaad edilen hızı alıyorum 35 vdsl kullanıyorum şu an. Fiyatlarıda gayet uygun.Şu an Türknet kullanıyoruz, Türknet en fazla 75 Mbps veriyor ve genelde 50 Mbps civarı alıyorum hız testinde. Kablonet 100 Mbps desteklediğini söylüyor. Kablonet'e geçmeli miyim?
O da TT altyapısı kullanıyor. Bölgedeki altyapı kötüyse aynı altyapıyı kullanan başka firmaya geçmek sorunu çözmez. Tecrübeyle sabittir.Bir de Netspeed'a bak derim.
Kablonet hariç diğer tüm firmalar 75 Mbps vadediyor.Birde netspeeda bak derim. Sayfasından altyapı sorguladığında ne diyor? Ben geçtim ve memnunum vaad edilen hızı alıyorum 35 vdsl kullanıyorum şu an.
Böyle yazıyor.Öncelikle Türksat'ın kendi sitesinden sorgulamanız gerekiyor. Sizin sorgulama yaptığınız sayfa taşeron diye tabir ettiğimiz prim usulu çalışan bir abone merkezinin sitesi ve "VDSL" tabiri yer alıyor Türksat'ın kendine ait bir VDSL hizmeti yok bu yüzden değişen bir şey olmaz.
Türksat'ın Kendi altyapısı var mı diye özellikle emin olmak istiyorsanız Turksatkablo.com.tr üzerinden sorgulama yapın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.