Turknet'ten memnun musunuz?

Evet fiyatdan dolayı başka firimaya geçtim ve bu ay onlar da zam yapıyor gene TurkNet'e geçeceğim ama TurkNet bir altyapı için çalışma yapsa mutlu olurum
Merhaba, gigaFiber altyapı çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Her geçen gün bölgelerimizi genişleterek devam ediyoruz. Siz de gigaFiber talebinizi GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet sayfamızdan iletebilirsiniz. Proje ekiplerimiz bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna göre değerlendirecektir

Çoktan iletmiştim ve Kayseri de köyde yaşıyorum siz daha Kayseri'ye bile gelmediniz
Ama bizim köye ve 1.etap TOKİ'ye ve 2. etap TOKİ'ye altyapı gelmiyor eğer siz getirir iseniz herkes mecbur olacak TurkNet kullanmaya

Çoktan iletmiştim ve Kayseri de köyde yaşıyorum siz daha Kayseri'ye bile gelmediniz
Ama bizim köye ve 1.etap TOKİ'ye ve 2. etap TOKİ'ye altyapı gelmiyor eğer siz getirir iseniz herkes mecbur olacak TurkNet kullanmaya
Proje ekiplerimiz bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna göre değerlendirecektir. Uygun görülmesi durumunda proje bölgelerimize dahil ederek çalışmalara başlanılacaktır

Altyapım hakkında fikrim yok ama sitede destekleyebileceğim hızın 100mbps olduğunu görüyorum. Ayrıca Türk Telekom şu anki aktif operatörüm, bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum ya. Başvuru esnasında kodunuzu kullanacağım, teşekkürler.

Hocam her şey güzel de fiyatı çok be...

Destek 0
Ara ara kesintiler yaşasamda memnunum diyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…