TurkNet'ten memnun musunuz?

MRX Medya

Zeptopat
Daha fazla  
İnternet sağlayıcımı değiştirmeyi düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz? Kullananlar var ise yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

Çok memnunum. Bu fiyata bu hız gerçekten harika. GigaFiber altyapısı ile 1000MBPS hız veriyorlar. Diğer operatörler bunun yanından bile geçemiyor. Bence alın hocam şu dünyada en sıkıcı seylerden birisi yavaş internettir.

Ben TurkNet kullanıyorum alt yapımız var 1000 Mbps alıyorum upload ve downloadda eğer oyun oynuyorsan ya da çok oyun indiriyorsan kesinikle aşırı hızlı örneğin Counter-Strike 2 30 saniyede falan iniyor kesinikle alınır.

Uzun süredir kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım. 100 Mbps kullanıyorum Ethernet'le 110 falan alıyorum. Üstelik geçerken kullanan biriyle geçerseniz ilk ay bedava isterseniz yardımcı olabilirim.

Altyapınıza bağlı bence. 100mbps altında teklif ediyorlarsa binanızda muhtemelen Turk Telekom'un FTTC altyapısı vardır bu yüzden dengesiz olabilir. Bu da aslen TTNET kaynaklı. 100mbps ve üstü alabiliyorsanız FTTB veya Fiber / GigaFiber altyapınız vardır genellikle sorun yaşamazsınız. TurkNet'in bağlantı kalitesi routingi gayet iyi. Modemden DNS ayarladığınızda internetinizde sansür kalmıyor. Diğer ISSler gibi DPI kullanmıyor. Müşteri hizmetleri sadece online işlemlerden yazılı şekilde var orası can sıkıcı. Ancak hızlı dönüş yapıyorlar ve arıza durumunda birkaç saat içinde saha ekibi bile yönlendirdikleri oldu.

Size tavsiyem abonelik yaparken kendilerinden ASUS DSL modem verecek olurlarsa almamanız. Çok sorunlu düşük kalite oluyor sattıkları ASUS modem. Başka seçeneğiniz yoksa dışardan temin etmeniz çok daha iyi olur.

Hocam sallamayın 30 saniyede CS2 1000MBPS ile inmez.

Çok memnunum, GigaFiber bölgemize özel ilk 12 ay indirimli idi, bir süre de abimi davet ettiğim için indirim aldım. 1000 Mbps hızı çok cüzi bir ücret karşılığında kullanmıştım, şimdi ise 500 TL ödüyorum. 1000 download 1000 uploada kadar destekliyor. İlk başlarda 933 download 941 upload alıyordum şimdilerde 940 download 850 civarı upload alıyorum, tek sıkıntı bu oldu, neden düşürdüklerini çözemedim.

Hocam bölgenize gelmesi ne kadar sürdü başvurduktan sonra? Ben başvuralı 1 ay oldu neredeyse hala tık yok.

Hocam bölgenize gelmesi ne kadar sürdü başvurduktan sonra? Ben başvuralı 1 ay oldu neredeyse hala tık yok.
Bizim mahalle 5 sene önce planlamadaydı ben 2 sene önce başvurdum hala hareket yok. Kendilerine nasıl uygunsa öyle geliyorlar başvurunun etkisini göremedim hiç başvuru yapmamış hatta çoğunluğu Turknet kullanmayan bölgelere bile çekildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…