TurkNet'ten memnun musunuz?

Ben TurkNet kullanıyorum alt yapımız var 1000 Mbps alıyorum upload ve downloadda eğer oyun oynuyorsan ya da çok oyun indiriyorsan kesinikle aşırı hızlı örneğin Counter-Strike 2 30 saniyede falan iniyor kesinikle alınır.

Hocam bu nasıl bir abartma en az 5 dakika en fazla 10 dakikaya iner eğer hız sabitse 30 saniye biraz abartı gibi geldi.

1751737132606.png

Hız değerlerim bu şekilde 6-7 dakikada iniyor.

Türk Telekom kullanıyorum.

Discord'da yayın açık arkadaşlarımın gözünün önünde indirdim

Mecazen zaten 5dakika falan.

Test edeceğim yarın kesin bir sonuç için.
1Gbps internet aşırı stabilse yaklaşık 130MB/sn ediyor, oyun 56GB. 56GB oyunu sabit 130MB/sn hızında indirmek 441sn alır bu da 7.35dk eder.

1Gbps internet aşırı stabilse yaklaşık 130MB/sn ediyor, oyun 56GB. 56GB oyunu sabit 130MB/sn hızında indirmek 441sn alır bu da 7.35dk eder.
Peki hocam sabit olarak 1 Gbps alabilecekmisin ?

Dün geçiş işlemlerim tamamlandı, Netspeed'ten kurtuldum diye seviniyorum derken bu akşam kopmalar başladı, interneti kullanamıyorum bile :)

İşten gelmişim, oyunlarıma gireyim biraz kafa dağıtayım diyorum, yok. O da haram.

Çok şey yazmak istiyorum da ne buradan banlanmak istiyorum, ne de hakkımda devlete, devlet büyüklerine, devlet kurumlarına hakaretten dava açılsın istiyorum...

Hocam benim internet 500Mbps bazen 400 bazen 600 alıyorum normal midir dalgalanma oluyor.
Doğrudur hocam beni internetim 100 Mbps ve bazen 370 400 e kadar çıkabiliyor ama 90 Mbps altına düşmüyor.(türkcell)

2019 civarları TurkNet'e geçmiştim o zamanlar 50 Mbps internetim vardı ve o dönemler gerçekten sorunluydu. 1 yıl falan sonra sorunsuz hale geldi. Devamında da GigaFiber geldi ve 1000 Mbps internetin önemini anladım. Sonra Küçükçekmece'ye taşındım ve oturduğum yerde GigaFiber olmadığını öğrendim. Şu an baştaki gibi 50 Mbps kullanıyorum ve işkence çekiyorum. İşkencenin sebebi 50 Mbps olması yani yanlış anlaşılmasın, internette kopma vs olmuyor. Kısacası gayet memnunum. Keşke GigaFiber de gelse.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı