TurkNet'ten Netspeed'e geçilir mi?

enya

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba ben TurkNet kullanıyorum altyapı sorguladığım zaman 100 Mbps verebileceklerini söylüyorlar ve ben hiçbir zaman 100 almadım maksimum 65 70 aldım ve + olarak internetimin stabilizasyonu sıfır anlık kopmalar gidip 2.5 saat gelmemeler gibi nedenlerden yeni bir internet sağlayıcısına geçmeyi planlıyorum. Çoğu kişi Netspeed'i önerdi onda da altyapı sorgulama yaptığımda 100 diyor. Ne önerirsiniz? (Anlık olarak TurkNet'te test yaptım 29 veriyor delirmek üzereyim)

TurkNet zam yaptığı için Millenicom'a geçtim. Benim de altyapım 100 Mbps destekliyor fakat aynen sizin gibi maksimum 60 65 civarında hız aldım fakat kopmalar yaşıyordum. Millenicom'dan hızımı 50 Mbps'ye sabitlemelerini istedim ve artık daha stabil bir internete sahibim şu an memnunum. O firmayı da istersen araştırabilirsin. Ayrıca modem arayuzunden hattının SNR değeri ve hat zayıflaması gibi değerleri kontrol edip araştırmanı tavsiye ederim başka sebeplerle kaynaklı sorunlar yoksa büyük oranda fark edecektir.

Altyapımda bir sorun olup olmadığını nasıl anlayabilirim ve F/P ne demek biraz açabilir misiniz?
F/P yani fiyat performans. Netspeed kaliteli ve geçilebilecek bir firma. Altyapıda ise modem kablolarında sıkıntı yoksa eve gelen kabloda sıkıntı vardır. Onunda firmanın gelip kontrol etmesi gerekiyor.

Kesinlikle Netspeed önermiyorum. Bolca ping sorunu yaşadım çözebileceklerini söyleyip aylarca beklettiler ve operatörü değiştirsem bile aynı pingi alacağımı söylediler. TurkNet'e geçtim ve sorunum çözüldü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı