Turnuva korkusu

Zeynalovh

Decapat
Yer
Azerbaycan,Baku
Daha fazla  
Herkese öncelikle merhaba.
Ben de çok acayip bir korku var.
Bir çok oyunda Turnuvaya davet edildim, takımlar arası savaşa davet edildim amma, acayip bir turnuva korkum var.
Bu düşünceyi kafamdan nasıl atabilirim?
Yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Katılabildiğin kadar çok sayıda turnuvaya katıl. Kazanmadan önce kaybetmeyi öğren, bu şekilde korkunu yenebileceğine inanıyorum. Turnuvalara katıldıkça tecrübe edineceğini ve korkunun üstesinden geleceğini düşünüyorum.

Sanırım özgüven probleminiz var. Bunu laneti yenmelisiniz .
-Turnuva büyük bir ihtimal online turnuva oynadığın adamları bir daha belkide görmüyeceksin.
-Turnuvada 1. ve 2. raunddan sonra alışıyorsun.
-Kötü oynarsan kimse senin ile dalga geçmiyecek.
-Turnuva deneyimi edinmen iyi birşey ne olursa olsun katıl bence.

Yenileceğinden korkan daima yenilir

-Sultan Yıldırım Beyazıt

Korkmak gereksiz kendine güvenirsen her şey olabilir zamanında bizim cesaret edemediğimiz şeylere cesaret eden insanlar bizim hayalimizdeki hayatı yaşar.Yenilmekten kork fark etmez ha oldu da yenildin bardağın boş tarafını değil dolu tarafını göreceksin ve eksiklerini gidereceksin.

Cengiz Han'ın güzel bir sözü vardır ''Saklanacak yerim kalmadı bende korkmaktan vazgeçtim''

Hayallerin ulaşmak istediğin hedeflerin korku bunlara giden yolda küçük bir taş sadece.

Korkma!

Son düzenleme:
2,3 Bardak sakinleştirici bitkisel çay içmelisin. Özgüvenle alakası yok bence tamamen heyecanın fazla olmasından kaynaklı, aşırı heyecan acı çektirir insana; Kan akışının hızlanması adrenalin artması kalp krizi riskidir, o yüzden bünye kendini bu tür şeyler'den hayatta kalma mücadelesi olmadığı sürece alı koymaya çalışır.

Özgüvenle alakası var. Kötü oynarsam hakkımda kötü şeyler derler diye düşünüyorsun. Biraz karakter meselesi. Bense rekabetçi bir insanım. Karşımdaki insanlar ne kadar iyiyse ben de o kadar gaza geliyorum misal.Bir şey kaybetmeyeceksin gibi oyna. Başlarda heyecanla birlikte kötü başlarsın zamanla yenersin. Just do it.

Bende de o turnuva heyecanları vardı hep katılırdım ama internetim ve donanımlarım yetersiz olduğu için aktif olamazdım. O günlerden beri ne heyecan kaldı ne de istek.

PC'nin yetip tek katıldığım turnuvalar half life oldu, çoğu zaman herkes soğukkanlısın deseler de kıpırdayamıyordum odaklandığım için, korkunu yenmenin en güzel yolu turnuva sabahına güzel bir uykuyla girip kaslarını rahatlatacak kadar spor yapman, kasların maç esnasında kasılmasın alışırsın 2-3 oyundan sonra eğer yapmazsan tüm gün kasların ağrır.

"20-25 kişiye dalmalımıydım?" diye düşünüyorsun ama turnuvadan korkuyorsun hiç yakıştıramadım.
Böyle korkularının üstüne gitmen lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…