Turnuva korkusu

Katılabildiğin kadar çok sayıda turnuvaya katıl. Kazanmadan önce kaybetmeyi öğren, bu şekilde korkunu yenebileceğine inanıyorum. Turnuvalara katıldıkça tecrübe edineceğini ve korkunun üstesinden geleceğini düşünüyorum.
Teşekkür ederim.İnşallah artık kendimi geliştirmenin vakti geldi.
Sanırım özgüven probleminiz var. Bunu laneti yenmelisiniz .
-Turnuva büyük bir ihtimal online turnuva oynadığın adamları bir daha belkide görmüyeceksin.
-Turnuvada 1. ve 2. raunddan sonra alışıyorsun.
-Kötü oynarsan kimse senin ile dalga geçmiyecek.
-Turnuva deneyimi edinmen iyi birşey ne olursa olsun katıl bence.
Yardımın için sağol dostum bana ilham veriyorsunuz 👍
Yenileceğinden korkan daima yenilir

-Sultan Yıldırım Beyazıt

Korkmak gereksiz kendine güvenirsen her şey olabilir zamanında bizim cesaret edemediğimiz şeylere cesaret eden insanlar bizim hayalimizdeki hayatı yaşar.Yenilmekten kork fark etmez ha oldu da yenildin bardağın boş tarafını değil dolu tarafını göreceksin ve eksiklerini gidereceksin.

Cengiz Han'ın güzel bir sözü vardır ''Saklanacak yerim kalmadı bende korkmaktan vazgeçtim''

Hayallerin ulaşmak istediğin hedeflerin korku bunlara giden yolda küçük bir taş sadece.

Korkma!
Teşekkürler dostum cidden hepinizin sözleri bana ilham veriyor.
"20-25 kişiye dalmalımıydım?" diye düşünüyorsun ama turnuvadan korkuyorsun hiç yakıştıramadım. :)
Böyle korkularının üstüne gitmen lazım.
Kavga direk zaten düşünüp taşına bildiğim için içim hep rahat oluyor dostum.Turnuvanın adı gelince ne yalan söyleyeyim ufak bir geri çekilme söz konusu çünkü hep elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum.Arkadaşlar sağolsunlar sözleriyle bana cidden kuvvet,ilham verdiler.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı