loguzhanl Hectopat Katılım 22 Nisan 2022 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2025 #1 Oyun oynarken PC bir anda dondu ve 1dk sonra turuncu ekran hatası aldım. PC sonradan kendi başlattı. Bu hatayı neden almış olabilirim?
Oyun oynarken PC bir anda dondu ve 1dk sonra turuncu ekran hatası aldım. PC sonradan kendi başlattı. Bu hatayı neden almış olabilirim?
RealTwilight Picopat Katılım 28 Ocak 2025 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2025 #2 loguzhanl dedi: Oyun oynarken PC bir anda dondu ve 1dk sonra turuncu ekran hatası aldım. PC sonradan kendi başlattı. Bu hatayı neden almış olabilirim? Eki Görüntüle 2414438 Genişletmek için tıkla... Mavi ekran bu, Kişiselleştirme'den renginizi turuncu yapmışsınız. Artı 0 Eksi
loguzhanl dedi: Oyun oynarken PC bir anda dondu ve 1dk sonra turuncu ekran hatası aldım. PC sonradan kendi başlattı. Bu hatayı neden almış olabilirim? Eki Görüntüle 2414438 Genişletmek için tıkla... Mavi ekran bu, Kişiselleştirme'den renginizi turuncu yapmışsınız.
KS KS loguzhanl Hectopat Katılım 22 Nisan 2022 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2025 #3 RealTwilight dedi: Mavi ekran bu, kişiselleştirme'den renginizi turuncu yapmışsınız. Genişletmek için tıkla... Ben öyle bir kişiselleştirme yapmadım. Bunu nasıl kontrol edebilirim? Artı 0 Eksi
RealTwilight dedi: Mavi ekran bu, kişiselleştirme'den renginizi turuncu yapmışsınız. Genişletmek için tıkla... Ben öyle bir kişiselleştirme yapmadım. Bunu nasıl kontrol edebilirim?