4K KESİTLER Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 1.781 Makaleler 1 Çözümler 25 Yer Türkiye 12 Eylül 2022 #1 Merhaba Turuncunet 35 Mbps paketi aldım 6 Mbps upload veriyor gayet memnunum firma bayağı ilgiliydi Şok Net'in veremediği VDSL paketi verdiler incelemeniz için Speedtest ekran görüntüsü atıyorum.
Merhaba Turuncunet 35 Mbps paketi aldım 6 Mbps upload veriyor gayet memnunum firma bayağı ilgiliydi Şok Net'in veremediği VDSL paketi verdiler incelemeniz için Speedtest ekran görüntüsü atıyorum.
Quadrom08 Hectopat Katılım 14 Ağustos 2021 Mesajlar 683 Çözümler 4 12 Eylül 2022 #2 Hocam en önemli noktayı kaçırmışsınız aylık ne kadar ödüyorsunuz.
4K KESİTLER Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 1.781 Makaleler 1 Çözümler 25 Yer Türkiye 12 Eylül 2022 #3 Quadrom08 dedi: Hocam en önemli noktayı kaçırmışsınız aylık ne kadar ödüyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Aylık 110 TL.
Quadrom08 dedi: Hocam en önemli noktayı kaçırmışsınız aylık ne kadar ödüyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Aylık 110 TL.
Kriegeral Decapat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 251 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2022 #4 Indirme hızı sadece rüyamda görebileceğim bir rakam... Güle güle kullanın.
4K KESİTLER Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 1.781 Makaleler 1 Çözümler 25 Yer Türkiye 12 Eylül 2022 #5 Paketleri buradan inceliyebilirsiniz. TuruncuNet - Her Yerde İnternet 2012 Yılınıda faaliyete geçen, fiber internet sektöründe hızlıca kendine yer edinmiş bir firmayız. turuncunet.com.tr
Paketleri buradan inceliyebilirsiniz. TuruncuNet - Her Yerde İnternet 2012 Yılınıda faaliyete geçen, fiber internet sektöründe hızlıca kendine yer edinmiş bir firmayız. turuncunet.com.tr
ArthurMorgan33 Kilopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 8.444 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2022 #6 Böyle isimleri duyulmamış ISS'leri kullanmanın mantığını hiçbir zaman anlamadım, bir sorun olsa sıkıntı olur benim fikrimce.
Böyle isimleri duyulmamış ISS'leri kullanmanın mantığını hiçbir zaman anlamadım, bir sorun olsa sıkıntı olur benim fikrimce.
4K KESİTLER Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 1.781 Makaleler 1 Çözümler 25 Yer Türkiye 12 Eylül 2022 #7 ArthurMorgan33 dedi: Böyle isimleri duyulmamış ISS'leri kullanmanın mantığını hiçbir zaman anlamadım, bir sorun olsa sıkıntı olur benim fikrimce. Genişletmek için tıkla... Turuncunet 2012 yılından beri hizmet veriyor hatta çoğu illerde bayisi bile var sorun olacağını sanmam olsa bile zaten direk ilgileniyorlar.
ArthurMorgan33 dedi: Böyle isimleri duyulmamış ISS'leri kullanmanın mantığını hiçbir zaman anlamadım, bir sorun olsa sıkıntı olur benim fikrimce. Genişletmek için tıkla... Turuncunet 2012 yılından beri hizmet veriyor hatta çoğu illerde bayisi bile var sorun olacağını sanmam olsa bile zaten direk ilgileniyorlar.
xakiran Hectopat Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 3.962 Çözümler 38 12 Eylül 2022 #8 ArthurMorgan33 dedi: Böyle isimleri duyulmamış ISS'leri kullanmanın mantığını hiçbir zaman anlamadım, bir sorun olsa sıkıntı olur benim fikrimce. Genişletmek için tıkla... Uygun fiyatlı da değil bu ISS.
ArthurMorgan33 dedi: Böyle isimleri duyulmamış ISS'leri kullanmanın mantığını hiçbir zaman anlamadım, bir sorun olsa sıkıntı olur benim fikrimce. Genişletmek için tıkla... Uygun fiyatlı da değil bu ISS.
Zerolite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 3.662 Makaleler 2 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2022 #9 Hocam ilk bağlantıda memnun olabilirsiniz, ama arıza olduğundaki ilgileri ve desteklerine göre seçmek daha mantıklı. uzun kullanım deneyimlerinizi bekliyorum 2-3 ay sonrası için.
Hocam ilk bağlantıda memnun olabilirsiniz, ama arıza olduğundaki ilgileri ve desteklerine göre seçmek daha mantıklı. uzun kullanım deneyimlerinizi bekliyorum 2-3 ay sonrası için.
ArthurMorgan33 Kilopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 8.444 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2022 #10 4K KESİTLER dedi: Turuncunet 2012 yılından beri hizmet veriyor hatta çoğu illerde bayisi bile var sorun olacağını sanmam olsa bile zaten direk ilgileniyorlar. Genişletmek için tıkla... Bu arada hocam nedense reklam gibi geldi bu cıbırnet olayından sonra bu konu, firmayla bir bağınız var mı?
4K KESİTLER dedi: Turuncunet 2012 yılından beri hizmet veriyor hatta çoğu illerde bayisi bile var sorun olacağını sanmam olsa bile zaten direk ilgileniyorlar. Genişletmek için tıkla... Bu arada hocam nedense reklam gibi geldi bu cıbırnet olayından sonra bu konu, firmayla bir bağınız var mı?