Turuncunet deneyimim

Bu arada hocam nedense reklam gibi geldi bu cıbırnet olayından sonra bu konu, firmayla bir bağınız var mı?

Hayır bağım yok sitesinde yazıyor zaten 2012'den beri hizmet verdikleri eskiden de vardı zaten bayileri gittiğim zaman ilgilendiler ama evet kabul ediyorum reklam gibi oldu.

Ben olsam PoyrazNet bakarım. Fiyat olarakta başarılılar. Kullanmadım, geçmeyi düşünüyorum. Kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını almak isterim.

Hocam ilk bağlantıda memnun olabilirsiniz, ama arıza olduğundaki ilgileri ve desteklerine göre seçmek daha mantıklı. uzun kullanım deneyimlerinizi bekliyorum 2-3 ay sonrası için.
Arıza olduğunda çoğu ISS sıkıntılı zaten, altyapısı iyi olan az sorun çıkan bir bölgedeyseniz böyle dandik ISS lerin ucuz fiyatları bir avantajdır.

Arıza olduğunda çoğu ISS sıkıntılı zaten, altyapısı iyi olan az sorun çıkan bir bölgedeyseniz böyle dandik ISS lerin ucuz fiyatları bir avantajdır.
4 yıldır turknet kullanıyorum, turktelekom altyapısını kullanırken bile çok yardımcı olup direkt yetkili geliyordu. Şimdi turknet altyapısı kullanıyorum hiç soru yaşamadım.

4 yıldır turknet kullanıyorum, turktelekom altyapısını kullanırken bile çok yardımcı olup direkt yetkili geliyordu. Şimdi turknet altyapısı kullanıyorum hiç soru yaşamadım.
İki yıl önce Türknet olan interneti başka bir adrese taşımıştım 40 gün sonra bağladılar, arıza çıktığında tekme tokat telekom ekiplerini zorla ilgilenmelerini sağlıyordum. Kendi altyapısını kullanıyorsanız güzel de tt altyapısı sıkıntılı, verdikleri hizmette bölgeden bölgeye değişiyor.

İki yıl önce TurkNet olan interneti başka bir adrese taşımıştım 40 gün sonra bağladılar, arıza çıktığında tekme tokat Telekom ekiplerini zorla ilgilenmelerini sağlıyordum. Kendi altyapısını kullanıyorsanız güzel de TT altyapısı sıkıntılı, verdikleri hizmette bölgeden bölgeye değişiyor.

Dediğim gibi 4 yıldır kullanıyorum, bunun 3 yıl 9 ayı Türk Telekom altyapısıydı. Ne zaman sorun olsa hemen Türk Telekom ekibi gönderdiler. Bölge olarak pilot bölge olmamasına rağmen GigaFiber de getirdiler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı