Turuncunet vs TurkNet

Abubakmazabi31

Femtopat
Daha fazla  
Selam dostlar. Nihayet Türk Telekom taahhüdüm sona erdi ve değiştirme kararı aldım. Birkac internet firması buldum, bağlamadan önce size de danışmak istedim.
1- Turuncunet
İnternet sitesine girdim. Gerek fiyat gerek performans hoşuma gitti, siz bu firmayı nasıl buluyorsunuz?
Kullanan arkadaşlar varsa Ping, download açısından nasıl? Ping benim için çok önemli
Not: Bazı yorumlar çabuk bağlandığını söyledi. O yüzden hoşuma gitti üstelik taahhüt de yok.

2- TurkNet
Zaten bu firmayı birçoğumuz biliyoruz. Tek paket, tek fiyat.
Lakin bazı yorumlar ilgisiz olduğunu söyledi, bazıları da çok geç bağlanıyor, asla almayın tarzı şeyler söylemiş o yüzden 2. plana attım.

Size göre Turuncunet nasıl? Alınır mı?
Şimdiden teşekkürler.

Türkiye'de internet sağlayıcılarında iyi bir sağlayıcı yoktur, kötünün iyisi vardır. Turuncunet'i ilk kez duydum, Türknet'i de biliyorum. Türknet kullanan birkaç arkadaşım ilgisizlikten ötürü şikayetçi. Ben Kablonet fiber kullanıyorum ve memununum, eğer böyle bir seçeneğiniz oluşursa size de öneririm.
Ancak dediğim gibi, hiçbiri iyi değil, kötünün iyisi var ve benim denemelerim sonucu bulduğum kötünün iyisi Kablonet fiber.

Türkiye'de internet sağlayıcılarında iyi bir sağlayıcı yoktur, kötünün iyisi vardır. Turuncunet'i ilk kez duydum, Türknet'i de biliyorum. Türknet kullanan birkaç arkadaşım ilgisizlikten ötürü şikayetçi. Ben Kablonet fiber kullanıyorum ve memununum, eğer böyle bir seçeneğiniz oluşursa size de öneririm.
Ancak dediğim gibi, hiçbiri iyi değil, kötünün iyisi var ve benim denemelerim sonucu bulduğum kötünün iyisi Kablonet fiber.
Yorumun için çok teşekkürler.Kablonet bildiğim bir firma, test sonuçları da iyi olduğunu gösteriyor. Kablonet bağlatmayı düşündüm fakat bulunduğum yere bağlayamadıklarını söylediler.

Hem TurkNet hem Kablonet kullanıcısıyım. İkisinin de kurulum sonrası hizmeti çok iyiydi. Art arda 3 gün falan gerek çalışmalar olsun gerek başka bir şeyden sorun olsun hepsinde ilgilendiler. Şu ana kadar hiçbir sorun görmedim. Lakin Kablonet biraz pahalı ve fiyatına göre interneti seni tatmin etmeyebilir. Yani 120TL verip sabahları 100Mbps olan akşamları 25Mbps olan internet seni rahatsız edebilir. Bir de upload konusunda çok cimriler. Türk Telekom fiber altyapınız varsa TurkNet'i öneririm. Ben gayet memnunum her iki firmadanda. Ping konusuna gelirsek de Kablonet, DOCSIS 3.0 modem kullanıyor eski fiber altyapısı olan yerlerde. Bu da pingin bir tık (+5 falan) artmasına neden oluyor. Eğer Kablonet GPON altyapısı varsa bu da ortadan kalkar.

Bu arada unutmadan ekleyeyim, sizin sokaktaki tanıdıklardan da fikir alın isterseniz. Hangi sağlayıcıyı kullanıyorlar ve o sağlayıcıdan ne kadar memnunlar. İnternet işi biraz da altyapıya bağlı malum :)

Ben de Kablonet kullanıyorum, sabah 100 akşam 25 şeklinde. Hızlı bağlanıyorlar vs. ancak bazen altyapıda sorun olsa da söylemiyorlar ve sürekli kesiliyor. O tarz durumlarda mahkeme ile tehdit edin umursamazlarsa ve yine umursamazlarsa dava edin anında gelip halletmeye çalışıyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı