Y YakupRois Picopat Katılım 25 Haziran 2024 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #1 Discord sunucumda arkadaşlarla sunucu açılırken mesaj gönderen(dmden) bir bot var mı? Bir sunucuda bot var sürekli mesaj atıyor.
Discord sunucumda arkadaşlarla sunucu açılırken mesaj gönderen(dmden) bir bot var mı? Bir sunucuda bot var sürekli mesaj atıyor.
E erenn_010 Centipat Katılım 6 Temmuz 2024 Mesajlar 88 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #2 YakupRois dedi: Discord sunucumda arkadaşlarla sunucu açılırken mesaj gönderen(dmden) bir bot var mı? Bir sunucuda bot var sürekli mesaj atıyor. Genişletmek için tıkla... Birisi sunucuya katılıncamı bot mesaj göndericek hocam? Artı 0 Eksi
YakupRois dedi: Discord sunucumda arkadaşlarla sunucu açılırken mesaj gönderen(dmden) bir bot var mı? Bir sunucuda bot var sürekli mesaj atıyor. Genişletmek için tıkla... Birisi sunucuya katılıncamı bot mesaj göndericek hocam?
KS KS Y YakupRois Picopat Katılım 25 Haziran 2024 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #3 erenn_010 dedi: Birisi sunucuya katılıncamı bot mesaj gönderecek hocam? Genişletmek için tıkla... Hayır mesela çekiliş yaptım bota komutu yazacağım o benim dediğim şeyi herkese gönderecek DM'den. Artı 0 Eksi
erenn_010 dedi: Birisi sunucuya katılıncamı bot mesaj gönderecek hocam? Genişletmek için tıkla... Hayır mesela çekiliş yaptım bota komutu yazacağım o benim dediğim şeyi herkese gönderecek DM'den.
E erenn_010 Centipat Katılım 6 Temmuz 2024 Mesajlar 88 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #4 YakupRois dedi: Hayır mesela çekiliş yaptım bota komutu yazacağım o benim dediğim şeyi herkese gönderecek DM'den. Genişletmek için tıkla... Hazır kullanabilceğin bir bot yok bildiğim kadarıyla zamanında bot geliştiriyordum. Dediğin şeyi yapması için kendin bir bot yapmalısın fakat dediğin komutu yapması zor. Artı 0 Eksi
YakupRois dedi: Hayır mesela çekiliş yaptım bota komutu yazacağım o benim dediğim şeyi herkese gönderecek DM'den. Genişletmek için tıkla... Hazır kullanabilceğin bir bot yok bildiğim kadarıyla zamanında bot geliştiriyordum. Dediğin şeyi yapması için kendin bir bot yapmalısın fakat dediğin komutu yapması zor.