Tuşlarında beyaz ışık olan klavye önerisi

istanbul2023

Picopat
Merhaba,

Hani dizüstü bilgisayarlarda her tuşun bulunduğu yerde beyaz parlak ışık yanıyor karanlıkta çalışmak için. Normal masaüstü bilgisayarına öyle bir klavye arıyorum. Orta ve yüksek kalitede olması önemli 2 gün sonra bozulmasın ve tuşlar biraz zaman geçince soyulmasın istiyorum. Bütçe sınırlaması yok ne kadar çok öneri alabilirsem içinden seçme olasılığım artar.

Not: Hem tuşlarında beyaz parlak ışık olup hem de RGB olursa tadından yenmez.

Son düzenleyen: Moderatör:
RGB konusunda razer üzerine marka yoktur. İstersen klavyedeki tüm tuşlara farklı renk ver. Ayrıca malzeme kaliteleri de son derece iyi.

Bütçe verirseniz iyi olur.
Mekanik falan olsun mu?
Veya %75, %100?

Bütçe verirseniz iyi olur.
Mekanik falan olsun mu?
Veya %75, %100?
Aslında mekanik hakkında çok şey duydum hocam dürüst olmam gerekirse tam olarak nedir nasıl bir özellik getiriyor klavyeye hiçbir fikrim yok. Bütçe veremiyorum çünkü ne kadar bir fiyat aralığında olduklarını bilmiyorum. İlk kez masaüstü klavyesi alacağım

Aslında mekanik hakkında çok şey duydum hocam dürüst olmam gerekirse tam olarak nedir nasıl bir özellik getiriyor klavyeye hiçbir fikrim yok.

Daha uzun tıklama ömrü oluyor, hissiyatı daha iyi oluyor, tepki süresi az oluyor.
Red Switch mesela daha kalın bir ses verir.
Blue Switch daha ince ve yüksek bir ses verir.

Daha uzun tıklama ömrü oluyor, hissiyatı daha iyi oluyor.
Red Switch mesela daha kalın bir ses verir.
Blue Switch daha ince ve yüksek bir ses verir.
Anladım. Çok sesliye gerek yok Blue Switch iyiymiş, olabilir. Macbook kullandınız mı bilmiyorum ama onun kendi stok klavyesinden aldığım zevki hiçbir klavyeden alamadım o tarz da oluyor mu

Anladım. Çok sesliye gerek yok Blue Switch iyiymiş, olabilir. MacBook kullandınız mı bilmiyorum ama onun kendi stok klavyesinden aldığım zevki hiçbir klavyeden alamadım o tarz da oluyor mu?

Mac klavyesinin sesini hiç duymadım hocam. Bu klavye Blue Switch, yüksek kalitede bir klavye.

İnternetten Blue Switch, Red Switch ve Brown Switch gibi Switch seslerine bakıp karar verebilirseniz iyi olur.

Hocam kaliteli sesli çekilen video aramakla zaman kaybetmeyeyim. Red switch yüksek ses onu anladım. Blue mu yoksa brown mu daha az sesli olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…