Tuşlu telefon nasıl hacklenir?

sarhostekelci

Centipat
Selamlar;
Yaklaşık 3 ay önce akrabalarımın başına hacker tutulmuştu ve bütün elektronik cihazlarını hacklemişti ama en garip olan da tuşlu telefonu hacklemesiydi. Bakınız model tuşlu telefonu hackledi. Herhangi bir internet bağlantısı vs. olmayan bir telefonu hackledi. Bunun mümkün olduğunu gözlerimle gördüm. Aklımdaki tek soru, bunu nasıl yapmış olabilir veya aranızda böyle bir durumla kaşılaşan oldu mu?

Selamlar;
Yaklaşık 3 ay önce akrabalarımın başına hacker tutulmuştu ve bütün elektronik cihazlarını hacklemişti ama en garip olan da tuşlu telefonu hacklemesiydi. Bakınız model tuşlu telefonu hackledi. Herhangi bir internet bağlantısı vs. olmayan bir telefonu hackledi. Bunun mümkün olduğunu gözlerimle gördüm. Aklımdaki tek soru, bunu nasıl yapmış olabilir veya aranızda böyle bir durumla kaşılaşan oldu mu?

Aramızda bunla karşılaşan olmadı. Hack dediğiniz şeyi biraz açar mısınız? @Abuzetin neden güldünüz? Yanlış bir şey demedim.

Aramızda bunla karşılaşan olmadı. Hack dediğiniz şeyi biraz açar mısınız? @Abuzetin neden güldünüz? Yanlış bir şey demedim.

Telefonda gezinme arama yapma vs yani bir kullanıcının yapacağı tüm işlemler. Konuya gülme emojisi atan arkadaşlar çok mu komik? ya da yaşınız gereği yaptığınız komiklikler mi?
Büyük ihtimalle paket uygulama yüklemiştir ve hacklenmiştir. Danocct1 adlı YouTuber bu modelin virüs tanıtımlarını yapıyordu.
internet bağlantısı olmayan telefona uzaktan paket uygulama yüklemesi nasıl olabilir?

Telefonda gezinme arama yapma vs yani bir kullanıcının yapacağı tüm işlemler. Konuya gülme emojisi atan arkadaşlar çok mu komik? Ya da yaşınız gereği yaptığınız komiklikler mi?

İnternet bağlantısı olmayan telefona uzaktan paket uygulama yüklemesi nasıl olabilir?

Bluetooth ile paylaşımı sağlanıyor diye biliyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı