Yok hocam, adını belirtmiş olduğum TUS dershanesini kastediyorum. TUSDATA, TUSEM gibi adını pek duyduğum bir isim değil. Bu yüzden nasıl bir yerdir diye öğrenmek istedimTıpta uzmanlık alanı'nı mı kastediyorsunuz.
Yok hocam, adını belirtmiş olduğum tus dershanesini kastediyorum. Tusdata, tusem gibi adını pek duyduğum bir isim değil. Bu yüzden nasıl bir yerdir diye öğrenmek istedim.
Merhaba kardeşim ben şu an dönem 5'im çekilişte indirim çıktı sence 12 ay taksitli 56k nasıl fiyat şu anHocam ben 4 yıldır içindeyim şu an dönem 5'teyim genel olarak memnunum diyebilirim özel sorularınız olursa cevaplayabilirim.
Merhaba kardeşim ben şu an dönem 5'im çekilişte indirim çıktı sence 12 ay taksitli 56k nasıl fiyat şu an.
Hocam ben 4 yıldır içindeyim şu an dönem 5'teyim genel olarak memnunum diyebilirim özel sorularınız olursa cevaplayabilirim.
Benim sorum olacaktı. Hangi şehirdeki tusmer desiniz? Ve hoca kalitesi, Online dersleri, kaynakları yeterli mi?
Hocam ben 4 yıldır içindeyim şu an dönem 5'teyim genel olarak memnunum diyebilirim özel sorularınız olursa cevaplayabilirim.
Hocam Ankara şubesine kaydoldum da bütün derslere aynı hocalar giriyor zaten şube farkı yok. Kaynak soru eksikleri vardı onları da bu sene tamamladılar sanırım ama piyasadaki soru kitapları da işinizi görecektir zaten. Birkaç dersleri dışında genel olarak beğendim ben.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.