@ tuşu çalışmıyor

• Konuyu başlatan egeus
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 222

egeus

Centipat
İyi sosyaller, sorunumu başlıkta belirttim başka bir bilgisayarda denediğimde çalıştığını gördüm. Kendi bilgisayarımda hiçbir klavyeyle yapamadım. Yazılımsal bir sorun herhalde ama çözümünü bilmiyorum.

İyi sosyaller, sorunumu başlıkta belirttim başka bir bilgisayarda denediğimde çalıştığını gördüm. Kendi bilgisayarımda hiçbir klavyeyle yapamadım. Yazılımsal bir sorun herhalde ama çözümünü bilmiyorum.

Q klavyede CTRL+alt+Q ile de yapabilirsin klavyede varsa Alt Gr+Q ile. Nasıl olmuyor anlamadım klavyeniz Q değil mi?

Buradan @ işaretini yapmanızı sağlayan kombinasyonu ve tuşları tek tek dener misiniz?

Hocam şimdi sayenizde farkettim altgr basılı tutarken q tuşuna basıldığında bir yanıt alamıyorum.

Maalesef bunları daha önce de denedim

Klavyede belki birden çok tuşa basma özelliği yoktur. Bunun bir adı vardı da unuttum. Bazı klavyelerde aynı anda 2 tuşa basılıyor, bazı klavyelerde aynı anda 3 tuşa basılıyor. Diğer tuşlarla da dener misiniz aynı anda 2 tuşa, 3 tuşa falan basmayı?

Klavyede belki birden çok tuşa basma özelliği yoktur. Bunun bir adı vardı da unuttum. Bazı klavyelerde aynı anda 2 tuşa basılıyor, bazı klavyelerde aynı anda 3 tuşa basılıyor. Diğer tuşlarla da dener misiniz aynı anda 2 tuşa, 3 tuşa falan basmayı?

Anti-Ghosting olmayabilir hocam dediğiniz gibi.

Klavyemde sınırsız oldugunu biliyorum. Başka tuşlarla deneyince aynı sorun olmuyor. %60 bir klavye fakat sorunun bundan oldugunu sanmıyorum. Dediğim gibi baska bilgisayarlarla denediğimde aynı sorunu almadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı