İyi sosyaller, sorunumu başlıkta belirttim başka bir bilgisayarda denediğimde çalıştığını gördüm. Kendi bilgisayarımda hiçbir klavyeyle yapamadım. Yazılımsal bir sorun herhalde ama çözümünü bilmiyorum.
Q klavyede CTRL+alt+Q ile de yapabilirsin klavyede varsa Alt Gr+Q ile. Nasıl olmuyor anlamadım klavyeniz Q değil mi?
CTRL+alt+Q yapıp dener misiniz?
Evet Q klavye fakat kendi bilgisayarımda sadece bu sorun.
Maalesef bunları daha önce de denedimShift+2 dener misin? Olacağını sanmam ama başka bir kombinasyondu bu da Q klavye için değil tabii.
Hocam şimdi sayenizde farkettim altgr basılı tutarken q tuşuna basıldığında bir yanıt alamıyorum.
Maalesef bunları daha önce de denedim
Klavyede belki birden çok tuşa basma özelliği yoktur. Bunun bir adı vardı da unuttum. Bazı klavyelerde aynı anda 2 tuşa basılıyor, bazı klavyelerde aynı anda 3 tuşa basılıyor. Diğer tuşlarla da dener misiniz aynı anda 2 tuşa, 3 tuşa falan basmayı?
Klavyede belki birden çok tuşa basma özelliği yoktur. Bunun bir adı vardı da unuttum. Bazı klavyelerde aynı anda 2 tuşa basılıyor, bazı klavyelerde aynı anda 3 tuşa basılıyor. Diğer tuşlarla da dener misiniz aynı anda 2 tuşa, 3 tuşa falan basmayı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.