Ancak sadece 2 tuşta sıkıntı çıkmamalı diye biliyorum 3. basınca sıkıntı çıkıyor genelde.
Yazılımsal olduğunu düşünüyorum hocam ama çözümü hiçbir yerde bulamadım.Anti-Ghosting olmayabilir hocam dediğiniz gibi.
Klavyemde sınırsız oldugunu biliyorum. Başka tuşlarla deneyince aynı sorun olmuyor. %60 bir klavye fakat sorunun bundan oldugunu sanmıyorum. Dediğim gibi baska bilgisayarlarla denediğimde aynı sorunu almadım.
Hocam kısa vadede çözüm olarak 3. parti araçlarla başka tuşa atayabilirsiniz.Yazılımsal olduğunu düşünüyorum hocam ama çözümü hiçbir yerde bulamadım.
Klavye kablosuz fakat USB modunda kullandığımda da aynı sorun hocam herhalde çözümü yok kopyala yapıştır devamGarip bir durum hocam. Başka USB portunda falan deneyince bir şey değişmiyor değil mi? Bir yerde gördüm format atınca geçti diyen var da @ için format atmaya değer mi bilemedim.
Kendi yazilimi rezalet olduğu için bişey yapamadım öneri uygulamanız varsa sevinirimHocam kısa vadede çözüm olarak 3. parti araçlarla başka tuşa atayabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.