İyi sosyaller, sorunumu başlıkta belirttim başka bir bilgisayarda denediğimde çalıştığını gördüm. Kendi bilgisayarımda hiçbir klavyeyle yapamadım. Yazılımsal bir sorun herhalde ama çözümünü bilmiyorum.
İyi sosyaller, sorunumu başlıkta belirttim başka bir bilgisayarda denediğimde çalıştığını gördüm. Kendi bilgisayarımda hiçbir klavyeyle yapamadım. Yazılımsal bir sorun herhalde ama çözümünü bilmiyorum.
Kapsamlı bir klavye kontrol aracı ile bir klavyenin performansını ve işlevselliğini çevrimiçi olarak klavye tuş testi edin. Bu etkili çevrimiçi klavye hız testi ile her düğmenin performansını kontrol edin ve klavyenizin işlevselliğinden emin olun.
www.ratatype.com.tr
Buradan @ işaretini yapmanızı sağlayan kombinasyonu ve tuşları tek tek dener misiniz?
Klavyede belki birden çok tuşa basma özelliği yoktur. Bunun bir adı vardı da unuttum. Bazı klavyelerde aynı anda 2 tuşa basılıyor, bazı klavyelerde aynı anda 3 tuşa basılıyor. Diğer tuşlarla da dener misiniz aynı anda 2 tuşa, 3 tuşa falan basmayı?
Klavyede belki birden çok tuşa basma özelliği yoktur. Bunun bir adı vardı da unuttum. Bazı klavyelerde aynı anda 2 tuşa basılıyor, bazı klavyelerde aynı anda 3 tuşa basılıyor. Diğer tuşlarla da dener misiniz aynı anda 2 tuşa, 3 tuşa falan basmayı?
Klavyemde sınırsız oldugunu biliyorum. Başka tuşlarla deneyince aynı sorun olmuyor. %60 bir klavye fakat sorunun bundan oldugunu sanmıyorum. Dediğim gibi baska bilgisayarlarla denediğimde aynı sorunu almadım.