Tutanak mı geldi?

MHEP99

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, cuma günü çok önemli bir cenaze vardı, oraya yetişmem gerekiyordu ve tören vardı ben de İstiklâl Marşı okunmadan gizlice okuldan çıktım, bugün ise müdür beni çağırdı, bütün okulun önünde aklına ne geliyorsa saydı hatta bütün okula dedi ki "bunun yüzü var mı?" ve bütün okul "yok" diye bağırdı ve beni rezil etti. Gel tutanak tutacağım dedi ve odasına gittim neden kaçtığımı sorunca da cenaze vardı dedim oda "sen ölmedin beni alakadar etmez" dedi. Sonra bir kağıt çıkardı A4 kağıdı ve isim soyisimimi yazdı, ve anladigima göre kendi ismini alta yazıp imza attı ve "bu ismi okulun ekranına koyacağım İstiklâl Marşı'ndan kaçan kişi diye" dedi ama ben herhangi bir şey imzalamadım, daha önce tutanak yiyen kişide kağıdı imzalamak zorundaydı diye duymuştum, belki de okulu korkutmak için demişti,ilk defa böyle bişey yaşadığım için anlıyamadım. Tutanak yedim mi?

İmza atmadıysanız tutanak sayılmaz, ayrıca okulun ekranına da bu şekilde yapması yasak. Elbette sizin de istiklal marşından kaçmanız doğru değil, keşke yaşanmasaydı ama olmuş. Okul müdürünün kaba etleri biraz fazla kalkmış bana göre indirmek gerekiyor. Cimere şikayet edin, varsa arkadaşların onlarda şikayet etsinler.

Merhaba, cuma günü çok önemli bir cenaze vardı, oraya yetişmem gerekiyordu ve tören vardı ben de İstiklâl Marşı okunmadan gizlice okuldan çıktım, bugün ise müdür beni çağırdı, bütün okulun önünde aklına ne geliyorsa saydı hatta bütün okula dedi ki "bunun yüzü var mı?" ve bütün okul "yok" diye bağırdı ve beni rezil etti. Gel tutanak tutacağım dedi ve odasına gittim neden kaçtığımı sorunca da cenaze vardı dedim oda "sen ölmedin beni alakadar etmez" dedi. Sonra bir kağıt çıkardı A4 kağıdı ve isim soyisimimi yazdı, ve anladigima göre kendi ismini alta yazıp imza attı ve "bu ismi okulun ekranına koyacağım İstiklâl Marşı'ndan kaçan kişi diye" dedi ama ben herhangi bir şey imzalamadım, daha önce tutanak yiyen kişide kağıdı imzalamak zorundaydı diye duymuştum, belki de okulu korkutmak için demişti, ilk defa böyle bir şey yaşadığım için anlayamadım. Tutanak yedim mi?

Çok sakin kalmışsın çok fena dayak atmalık şeyler yapmış kaşınmış açıkçası hiçbir şey olmaz aileni çağır konuşsun imzalamadığın için sorunda çıkmaz.

Merhaba, cuma günü çok önemli bir cenaze vardı, oraya yetişmem gerekiyordu ve tören vardı ben de İstiklâl Marşı okunmadan gizlice okuldan çıktım, bugün ise müdür beni çağırdı, bütün okulun önünde aklına ne geliyorsa saydı hatta bütün okula dedi ki "bunun yüzü var mı?" ve bütün okul "yok" diye bağırdı ve beni rezil etti. Gel tutanak tutacağım dedi ve odasına gittim neden kaçtığımı sorunca da cenaze vardı dedim oda "sen ölmedin beni alakadar etmez" dedi. Sonra bir kağıt çıkardı A4 kağıdı ve isim soyisimimi yazdı, ve anladigima göre kendi ismini alta yazıp imza attı ve "bu ismi okulun ekranına koyacağım İstiklâl Marşı'ndan kaçan kişi diye" dedi ama ben herhangi bir şey imzalamadım, daha önce tutanak yiyen kişide kağıdı imzalamak zorundaydı diye duymuştum, belki de okulu korkutmak için demişti,ilk defa böyle bişey yaşadığım için anlıyamadım. Tutanak yedim mi?
Anlattıkların pek inandırıcı değil açıkçası 😀

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı