Tutanak tutulması belge almaya engel mi?

CANER019

Centipat
Daha fazla  
Normalde okula telefon getirmek yasak ben de derste açtım telefonu hocaya yakalandım. Hoca tutanak kağıdına adımı soyadımı ve numaramı yazdi diğerlerini doldurduğunu görmedim. Ders sonunda da telefonumu verdi. Tutanak bende nasıl olsa dedi. Bir de 15 tatilden önceki perşembe günü yakalamıştı ama onda son günler olduğu için hiçbir şey yapmadı. Şimdi tutanak tuttu ya disipline gider miyim, belge almama engel mi ve aileme haber verirler mi?

Hocam birşey daha sormak istiyorum şimdi tutanak şuan hocada bunu müdür yardımcısına falan verirse benim haberim olur mu disipline gitmeden önce? Bide müdür yardımcısı falan da ilk tutanağım olduğu için disipline göndermez değil mi? Bide aileme haber verirler mi?
Dostum disiplini unut ne disiplini öyle telefon yakalattın diye tüm hocalar toplanıp seni konuşmaz.

Yok hocam hiçbir şey olmaz. Takmayın kafanıza. Hiç ama hiçbir şey olmaz. Benim tutanağım müdür yardımcısının odasında tutuldu zaten.
Tamam hocam çok teşekkür ederim. İçime su serpildi.

Yok hocam hiçbir şey olmaz. Takmayın kafanıza. Hiç ama hiçbir şey olmaz. Benim tutanağım müdür yardımcısının odasında tutuldu zaten.
Hocam son bir soru daha sorucam. Ailene haber verdiler mi? Kusura bakma seni de yordum.

Normalde okula telefon getirmek yasak ben de derste açtım telefonu hocaya yakalandım. Hoca tutanak kağıdına adımı soyadımı ve numaramı yazdi diğerlerini doldurduğunu görmedim. Ders sonunda da telefonumu verdi. Tutanak bende nasıl olsa dedi. Bir de 15 tatilden önceki perşembe günü yakalamıştı ama onda son günler olduğu için hiçbir şey yapmadı. Şimdi tutanak tuttu ya disipline gider miyim, belge almama engel mi ve aileme haber verirler mi?
Belge almana engel olacak bir durum olacağını sanmıyorum. Ben zamanında Türkçe dersinde kitap okuma saatleri olurdu ben emin ol kitap okumadım diye bile tutanak yedim. Ailene haber verip vermemeleride tamamen hocaya bağlı yani isterse gidip alenide çağırabilir okula. Bide bende 15 tatil öncesi disiplin cezası aldım kavgadan. Çıkış saatine yakındı müdür "polisi arayın gelsin alsın götürsünler" dedi ve çıktılar sonra geri döndüler beni servisime yolladılar sonra yarın ailemi çağırdılar polisi felanda aramamışlardı.

Belge almana engel olacak bir durum olacağını sanmıyorum. Ben zamanında Türkçe dersinde kitap okuma saatleri olurdu ben emin ol kitap okumadım diye bile tutanak yedim. Ailene haber verip vermemeleride tamamen hocaya bağlı yani isterse gidip alenide çağırabilir okula. Bide bende 15 tatil öncesi disiplin cezası aldım kavgadan. Çıkış saatine yakındı müdür "polisi arayın gelsin alsın götürsünler" dedi ve çıktılar sonra geri döndüler beni servisime yolladılar sonra yarın ailemi çağırdılar polisi felanda aramamışlardı.
Hocam peki bu Türkçe dersinde tutulan tutanaklar birşeye yansımadi demi? Hocanın sabahtan 2 dersi vardı onlarda bizdeydi benim telefonu ilk ders aldı sonra geri verdi "tutanak bende nasıl olsa" dedi inşallah bir şey olmaz ya.

Hocam zaten bence de tutanağı müdür yardımcısana falan verseydi beni çağırırlardı ama hiç kimse beni çağırmadı. Gerçi hocanın sadece 2 dersu vardı onlarda sabahtandı. Teşekkür ederim hocam cevabın için.
Rica ederim. Emin ol bende çok fazla kez tutanaktır odur budur çok kez tutuldu. Ama karne günüde full saçları yapıp elimi kolumu sallaya sallaya karne almaya gittim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı