Tutanak tutulması sıkıntı yaratır mı?

erkekavcisii

Decipat
Arkadaşlar, 8. sınıfım, derse 5 dakika geç geldim diye hoca bana tutanak yazdı. Ben böyle şeyleri takmam ama yine sormak istedim, bir şey olur mu?

Olmazdı ama eskiden şu an eğitim sistemi çok karışık ne olduğunu bilemiyorum.

Arkadaşlar, 8. sınıfım, derse 5 dakika geç geldim diye hoca bana tutanak yazdı. Ben böyle şeyleri takmam ama yine sormak istedim, bir şey olur mu?
Korkutmak amacıyla değilse, idareye teslim ettiyse, disiplin kurulu bu konuda toplanıp ceza alıp almaman konusunda görüşürler. En kötü ihtimalle kınama cezası gibi bir durum olabilir. Ama bu ilköğretim kurumlarında ihtimali çok düşük bir olay.

Bir şey olmaz, tutanak bir olayın yazıya geçirilmesi demektir. Ne yapacaklar ki tutanağı? Eninde sonunda çöpe gidiyor o. Göz korkutuyorlar ortaokulda.

En iyisi okulda başka bir hocaya yada müdür yardımcısına sorman daha iyidir . Burada yanlış cevaplar da alabilirsin

8. sınıfta çok büyük vukuatlar yapmadıysanız yazılan veya verilen cezaların neredeyse hepsi göz korkutmak amaçlıdır.

Son senen olduğu için 2. dönemin sonlarına doğru oylama yapıyorlar diye biliyorum reddedip silelim ve ya dursun diye. Silinirse sıkıntı olmaz ama silinmeyip kabul edilirse ilerde iş hayatında sıkıntı yaratır diye biliyorum.

Korkutmak amacıyla değilse, idareye teslim ettiyse, disiplin kurulu bu konuda toplanıp ceza alıp almaman konusunda görüşürler. En kötü ihtimalle kınama cezası gibi bir durum olabilir.
Hocam o ceza lise de değil miydi ?

8. sınıfayken 50 ye yakın sözleşme imzaladım disiplin kuruluna da gitse bir şey olacağını sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…