Tutanak tutulması sıkıntı yaratır mı?

Son senen olduğu için 2. dönemin sonlarına doğru oylama yapıyorlar diye biliyorum reddedip silelim veya dursun diye. Silinirse sıkıntı olmaz ama silinmeyip kabul edilirse ileride iş hayatında sıkıntı yaratır diye biliyorum.

Ne yani 8. sınıftaki bu sebeple alınan tutanağın sicile işleyeceğine cidden inanıyor musunuz?

Arkadaşlar, 8. sınıfım, derse 5 dakika geç geldim diye hoca bana tutanak yazdı. Ben böyle şeyleri takmam ama yine sormak istedim, bir şey olur mu?

5 Dakika geç kaldik diye tutanakmı tutulur? İlk defa böyle bir şey duydum. Ve bu sebeple isterse 100 tane tutanak tutsun bir şey olmaz merak etme. 😀

Ben ne yaptımda disiplin yiyeceğim?

Hiçbir şey olmaz dostum rahatına bak biz o yaştayken Türkçe hocasına protesto etmek için Türkçe kitaplarını yırtıp atmıştık resimleri çekti idareye vereceğim tutanak tutacak carttır curttur dedi, hiçbir şey olmadı. Daha çocuksunuz bu tarz şeyler engel teşkil etmeyecektir sizin için.

Tutanak evrağının amacı, durum belgelemektir. Eğer belgelenen durum kötü bir şey ise, bu tutanak okulunun disiplin kuruluna gittiyse, disiplin kurulu bir ceza belirlerse ve bu ceza imzalanıp yürürlüğe koyulursa senin için sıkıntı büyük. Aksi halde tutanak durum bildirir bir belgedir ve genelde olumsuz bir sonuç oluşturmaz.

Arkadaşlar, 8. sınıfım, derse 5 dakika geç geldim diye hoca bana tutanak yazdı. Ben böyle şeyleri takmam ama yine sormak istedim, bir şey olur mu?

Kankam lise sonuncu sınıfım okul hayatım boyunca derse geç kalma gibi bir durumdan tutanak yazıldığını görmedim. Sınıfça herkesin en az 6 7 tutanağı var hiçbir şey olmuyor merak etme. Ben senin yerinde olsam CİMER'e falan yazmıştım şimdiye. Geç kalmaktan tutanak yazılmaz gerçekten saçma. Çok saçma.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı