37samet3 Hectopat Katılım 4 Kasım 2018 Mesajlar 133 5 Mart 2019 #11 Hepinize çok teşekkür ederim Gerçekten çok mutlu oldum
37samet3 Hectopat Katılım 4 Kasım 2018 Mesajlar 133 5 Mart 2019 #12 Raskoln dedi: Bir polis olarak söyleyeyim kardeşim benim de lisede disipline gitmişliğim var. Adli olay dışında ( dışarıda herhangi bir yaralamalı kavga, darp, gasp , hırsızlık, yüz kızartıcı suç vs. ) işlememişsen herhangi birşey olmaz. Başarılar Genişletmek için tıkla... Teşekkürler peki polisler ilk işe başladığında kaç para maaş alıyor Ve çalışma saatlerini de rica etsem söyleyebilir misiniz
Raskoln dedi: Bir polis olarak söyleyeyim kardeşim benim de lisede disipline gitmişliğim var. Adli olay dışında ( dışarıda herhangi bir yaralamalı kavga, darp, gasp , hırsızlık, yüz kızartıcı suç vs. ) işlememişsen herhangi birşey olmaz. Başarılar Genişletmek için tıkla... Teşekkürler peki polisler ilk işe başladığında kaç para maaş alıyor Ve çalışma saatlerini de rica etsem söyleyebilir misiniz
GorkemRyz Kilopat Katılım 27 Aralık 2015 Mesajlar 165 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafik Tasarımcı, Freelancer, Programmer 6 Mart 2019 #13 Sanırım dsiplin cezası almadıkça bir sıkıntı olmuyor.
2 232235 Hectopat Katılım 13 Ekim 2018 Mesajlar 344 Makaleler 1 Çözümler 4 6 Mart 2019 #14 Bunları okudukça başka ülkede yaşayamam diyorum. Tertemiz delirdik.