Tutmayan Planlarınız

Herkesin böyle planları vardır. Ben 6. nesil de AM4 olur ve yükseltirim diye B550 almıştım. Tutmadı.😀 şimdi paşa paşa 3500X ve B550 kullanıyorum. Sizin de var mı böyle tutmayan planlarınız?

Virüs 50 binlerde iken azalır da arkadaşlarla daha çok çıkarız demiştim. 100 bini bulucaz bu gidişle.
 
Sizin de var mı böyle tutmayan planlarınız?
Yurt dışında çalışmaya başladığım dönemde şirkette olabilecek en alt seviyeden başlamıştım. En başta yükselmek için bir sürü plan yaptım, gerekli kişilerle sık sık iletişime geçtim derken bir baktım etrafımdaki herkesin içinde bunu en az düzeyde yapan kişi benmişim. ABD'de rekabetin ve iş hırsının düzeyini görünce şaşkınlıktan ne yapacağımı bilemedim, bunlarla başa çıkamam deyip bıraktım. İyi ki bırakmışım, şimdi en azından stres sorunum yok.

Sözde geçen yıl araba değiştirecektim, pandemi araya girdi para elimde kalsın dedim. Para elimde de kalmadı, yazlık evde kışı geçirmek için bir sürü masraf yaptım olmadı, Çeşme'de Aralık-Temmuz dönemleri arasında müstakil ev kiraladım derken deprem yüzünden bir sürü para havaya gitti. Geçen yılki planım yatmıştı, bu yılki de yatacak gibi görünüyor ev masrafı nedeniyle.

RTX 3000 serisi gelince 3090 alacaktım, alamadım. Parasıyla da bulamıyorsun. :D

2019 yılında Monaco ve Fransa F1 yarışlarına gittim, planım Belçika'ya da gitmekti ama araya bedelli (askerlik demeye elim gitmedi) girdi. 2020 yılı için tekrar Monaco, Belçika ve Azerbaycan yarışlarına gitme planı yaptım, pandemi bana güzel bir el hareketi yapıp bunu da yatırdı. Beklenmedik şekilde yarış Türkiye'ye geldi bilet aldım, biletler iptal edildi. Sanırım ben F1 yarışlarına gitmekten vazgeçmediğim sürece lanet geçmeyecek. :D Pandeminin suçlusu ben olabilirim arkadaşlar, özür dilerim. :D

Kız arkadaşımla da her ay 4 gün bir Avrupa ülkesine gitme planlarımız vardı, onlar da yattı.
 

Geri
Yukarı