Tuttu-Tutmadı 2

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yalnızca tuttu demeyin, sıradaki kişinin devam ettirebilmesi için ortaya bir şey atın. Hangi soruya cevap veriyorsanız alıntılayın yoksa karışıklık oluşuyor. Mesajı göndermeden önce sayfayı yenileyin, aynı mesajı 10 kişi cevaplayınca hoş olmuyor.

Yalnızca tuttu demeyin, sıradaki kişinin devam ettirebilmesi için ortaya bir şey atın. Hangi soruya cevap veriyorsanız alıntılayın yoksa karışıklık oluşuyor. Mesajı göndermeden önce sayfayı yenileyin, aynı mesajı 10 kişi cevaplayınca hoş olmuyor.

Tutmadı ben yeniliyordum sayfayı.

Ben bunu daha yeni açılan Tuttu Tutmadı konusuna yazmıştım :ROFL: Taşındığı için çok anlamsız durmuş.
Alttaki godfather serisini seviyor

Tutmadı, alttaki Mafia 2 seviyor.

Tuttu tutmadı oynayalım.
Bilmeyenler için kurallar şu şekilde:
Örneğin en alttaki kişi "...alttaki sarı saçlı" dediyse ona cevap verecek kişi siz olacaksanız.
Eğer sarı saçlıysanız "Tuttu, alttaki...", değilseniz "Tutmadı, alttaki..." şeklinde yazacaksınız.
Ben başlıyorum.

Alttaki anime kızlarını sever.
Tuttu ama tutamadı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı