CorkedWine
Hectopat
- Makaleler
- 1
Tuttu alttaki Windows fanboyu.Tutmadı. Alttaki 1 hafta boyunca lahmacun yemedi.
Tuttu alttaki Windows fanboyu.Tutmadı. Alttaki 1 hafta boyunca lahmacun yemedi.
Tuttu.Tuttu
Alttaki adam CS'de hile açtı
Tuttu. Alttaki Cyberpunk 2077 > GTA 5 diyor.Tuttu. Eki Görüntüle 1416373altdakinin 16 GB RAM i var.
Tutmadı.Tuttu. Eki Görüntüle 1416373altdakinin 16 GB RAM i var.
AimHack gibi birçok hile vardı kullandığım programda duvar arkası görebilme gibi. Pek hatırlamıyorum aradan bayağı bi süre geçmiş hatta bulabilirsem yaptığım videonun linkinide atabilirim ordan bakarsınız isterseniz.Hangi hileyi kullandınız? Hala düşünceniz var ise verebilirim de ondan soruyorum.
Hocam keşke paid hileler kullansa idiniz aimware gibi.AimHack gibi birçok hile vardı kullandığım programda duvar arkası görebilme gibi. Pek hatırlamıyorum aradan bayağı bi süre geçmiş hatta bulabilirsem yaptığım videonun linkinide atabilirim ordan bakarsınız isterseniz.
Tutmadı.Tutmadı.
Alttaki Windows 7 kullanıyor
Hangi hileyi kullandınız? Hala düşünceniz var ise verebilirim de ondan soruyorum.
Tutmadı.
Alttaki Windows 7 kullanıyor.
hangi hileyi kullandınız? Hala düşünceniz var ise verebilirim de ondan soruyorum.
Hocam videoyu bulamadımda ömer dmn diye bir adamdan yapmıştım onu hatırlıyorum.Hocam keşke paid hileler kullansa idiniz aimware gibi.
Bedava hileler de meşhur oldu şu an. Rage olanından tutun legit olanına kadar. Ben de kendi hilemi yapmaya başladım. Menüsü bitti geriye özellikler kaldı
Tutmadı.
Alttaki Valorant oynuyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.