Tuttuğun takımı değiştirmek

Evet bu konu çok saçma gelebilir ama kişilik gereğim detaylara takılabiliyorum. Ben doğduğumdan beri çevre nedeniyle Fenerbahçeliydim fakat artık her yıl hayal kırıklığına uğramak istemediğimden ve öz iradem ile Galatasaraylı oldum. Sizce bu döneklik sayılır mı? Benim gibi yapan var mı?
Önümüzdeki 10 yıl GS de başarısız olursa onu da mı bırakacaksınız? Elbette hür iradeniz kimse karışamaz ve saygı duyulmalı ancak başarıya endeksli kulüp desteklenmemeli bence. Kulüplerin dönemsel başarılardan çok daha önemli değerleri, kuruluş ilkeleri, temsil ettiği değerler vardır. Size tavsiyem takımınızı değiştirmeyin. Bu tavsiyeyi vermemin iki sebebi var. Birincisi, yukarıda açıkladığım nedenler. İkincisi de Fenerbahçe taraftarı olmam:)

Doğduğumdan beri Adanasporluyum, herkes şampiyon oluyor diye 3 büyükleri tuttu ben yine de popüler kültüre uymadım alt liglerde olmasına rağmen şehrimin takımımı tuttum, iyi ki de tutmuşum tribünde bir sürü renktaşım olan dostluklar edindim tv başında asosyal gibi maç izlemiyorum tribüne takımı desteklemeye gidiyorum, yaşasın şehrini satmayan tribün çocukları!

Evet bu konu çok saçma gelebilir ama kişilik gereğim detaylara takılabiliyorum. Ben doğduğumdan beri çevre nedeniyle Fenerbahçeliydim fakat artık her yıl hayal kırıklığına uğramak istemediğimden ve öz iradem ile Galatasaraylı oldum. Sizce bu döneklik sayılır mı? Benim gibi yapan var mı?
Fetobahçeyi bırakmışsın tebrikler!

Ben çevre sebebiyle beşiktaşlıyım ve bir keresinde senin gibi birşey düşünmüştüm fakat beşiktaştan kopamadım. Senin gibi bir arkadaşım galatasaraylıydı ve daha sonra beşiktaşı tutmaya başladı. O arkadaş şu anda gördüğüm en koyu beşiktaşlılardan biri diyebilirim.
Ek olarak, gerçekten severek tuttuğun bir takımı fanatik olmamakla birlikte takımın iyi olmasa dahi desteklersin ve kopamazsın. Gönlünüzde hangi takım varsa onu tutun. Ve unutmayın ki tuttuğunuz takım iyi olan ve kazanan değil, size yakın olup sizin benimsediğiniz takımdır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı