Andy deufresne
Hectopat
Hocam siz bence takım tutmayın.
Önümüzdeki 10 yıl GS de başarısız olursa onu da mı bırakacaksınız? Elbette hür iradeniz kimse karışamaz ve saygı duyulmalı ancak başarıya endeksli kulüp desteklenmemeli bence. Kulüplerin dönemsel başarılardan çok daha önemli değerleri, kuruluş ilkeleri, temsil ettiği değerler vardır. Size tavsiyem takımınızı değiştirmeyin. Bu tavsiyeyi vermemin iki sebebi var. Birincisi, yukarıda açıkladığım nedenler. İkincisi de Fenerbahçe taraftarı olmamEvet bu konu çok saçma gelebilir ama kişilik gereğim detaylara takılabiliyorum. Ben doğduğumdan beri çevre nedeniyle Fenerbahçeliydim fakat artık her yıl hayal kırıklığına uğramak istemediğimden ve öz iradem ile Galatasaraylı oldum. Sizce bu döneklik sayılır mı? Benim gibi yapan var mı?
Bende 17 yaşında galatasarayli oldum Beşiktaşliyken 6_7 hafta olduDoğru yolu bulmuşsun. Mutlu olmak istiyorsan Galatasaray'ı tutacaksın![]()
Fetobahçeyi bırakmışsın tebrikler!Evet bu konu çok saçma gelebilir ama kişilik gereğim detaylara takılabiliyorum. Ben doğduğumdan beri çevre nedeniyle Fenerbahçeliydim fakat artık her yıl hayal kırıklığına uğramak istemediğimden ve öz iradem ile Galatasaraylı oldum. Sizce bu döneklik sayılır mı? Benim gibi yapan var mı?
Ben çevre sebebiyle beşiktaşlıyım ve bir keresinde senin gibi birşey düşünmüştüm fakat beşiktaştan kopamadım. Senin gibi bir arkadaşım galatasaraylıydı ve daha sonra beşiktaşı tutmaya başladı. O arkadaş şu anda gördüğüm en koyu beşiktaşlılardan biri diyebilirim.Evet bu konu çok saçma gelebilir ama kişilik gereğim detaylara takılabiliyorum. Ben doğduğumdan beri çevre nedeniyle Fenerbahçeliydim fakat artık her yıl hayal kırıklığına uğramak istemediğimden ve öz iradem ile Galatasaraylı oldum. Sizce bu döneklik sayılır mı? Benim gibi yapan var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.