Tutulan takımı değiştirmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eğer bir takım maç yeniliyor diye takım değiştiriliyorsa fanatiklik değildir ben de beşiktaşlıyım Gaziantep'e bile yenildik bu sezon çok sinirlendim küfürler ettim ama takımımdan vazgeçmedim pişman olma ihtimalin olabilir.
Hocam arkadaş Galatasaraylıymış eskiden, yenilmiyorlar. 😄

Eğer bir takım maç yeniliyor diye takım değiştiriliyorsa fanatiklik değildir ben de beşiktaşlıyım Gaziantep'e bile yenildik bu sezon çok sinirlendim küfürler ettim ama takımımdan vazgeçmedim pişman olma ihtimalin olabilir.
Hocam onla alakası yok, zaten Galatasaray şampiyon oldu, 5.yıldızı aldı.

Aramıza hoş geldin renktaş. Bu konu ve farklı konularda çevrenin görüşünü bu kadar umursan isen gelecekte farklı konularda da sorunlar yaşaman mümkün. Trabzon'lu olup Beşiktaş'lı olan birisi olarak bunu söyleyebilirim sadece sana.

Hocam onunla alakası yok, zaten Galatasaray şampiyon oldu, 5.yıldızı aldı.

Bende bir ara 2-3 yıl önce GS'ye geçmiştim bir olay yüzünden değişik olaydı 1 gün sonra tekrar BJK'li oldum ama kendimi hala takım satıcısı gibi hissediyorum.

Bir Galatasaray'lı olarak seni hain ilan ediyorum (!)

Takmayın çok. Değişim her insanda olur. Bu sizi daha az tutkulu ya da daha az sadık yapmaz. Renk değiştirmek de sizi başka biri yapmaz. En sert fanatizim bile değişir çünkü arkasında duygular vardır. Kim ne derse desin siz böyle hissediyorsunuz ve zorlayarak "eski halinize" dönmeye çalışırsanız Galatasaray'dan daha fazla nefret edeceksiniz. Ülkemizde futbol kültürünün biraz garip olduğunu bence herkes kabul etmiştir. Takım değiştirmeyi düşünmesem de çevredeki baskıyı hissettim.

Sizin durumunuzda olmadığım için nasıl tavsiye verebileceğimi bilmiyorum ama belki yavaş yavaş futbola olan ilginizi azalttığınızı söyleyebilirsiniz.

Bende bir ara 2-3 yıl önce GS'ye geçmiştim bir olay yüzünden değişik olaydı 1 gün sonra tekrar BJK'li oldum ama kendimi hala takım satıcısı gibi hissediyorum.
Hocam futbol bu eğlence sektörü, futbolcular milyon dolar maaş alıyor top oynuyorlar şahsen Fenerbahçeli olarak söylüyorum şampiyonluğu kaybettik oyuncumuz tatilden story atıyor, gülüyorlar falan umurlarında değiliz çoğunun.

Değişme hocam takımını hem o kadar laf yersin gemde gs iyi gidiyor. 4 yaşında takım değiştiren arkadaş vardı hala dalga geçerim onunla.

İyi sosyaller. Küçük yaşlardan beri aşırı fanatik galatasaraylıydım. ABD'i ipekçi'de, sami Yen'de Galatasaray'ın birçok maçına gittim. Annem de fanatik Galatasaray'lı. Durumu şöyle izah edeyim:

Ben 6 sene önce Galatasaray'a laf etti diye birçok kişiyle aramı bozdum, o derece bir galatasaraylıydım. Galatasaray bestelerinin hepsini bilirim. Bu aralar çevremde anlaşamadığım birçok insan Galatasaray'lı ve tanıdığım iyi insanlar genelde Beşiktaşlı. Ve en iyi tribüne artık Beşiktaş'ın sahip olduğunu düşünüyorum. Bir ara forumda dolaşırken bir kişi daha benim durumumdaydı ve ben o kişiye dalga geçercesine yorum yazmıştım, çok pişmanım. 5-0'lık biten maçta bile uyuyamamıştım. Garip bir şekilde çok fena takımdan soğudum. Çevremdeki insanların hepsi beni fanatik Galatasaray'lı diye biliyor. Kendimi nasıl çevreme açıklayacağım? Kafam çok karışık.

İyi sosyaller.

Vallahi hocam ben bir fenerliyim ama Beşiktaş adam gibi adam bir takımdır. Ha futbol basket ve voleybolda kendi takımınızı tutmak istiyorsanız Türkiye'nin en büyük spor klübü Fenerbahçe'dir. O konuda renkten renge girmenize gerek kalmaz ama GS'li olmaktansa Beşiktaşlı olmak daha iyidir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı